Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

JobbingMall en TesQ gaan strategisch samenwerking aan: AssesAll

Kennis en kunde bepalen niet alleen succes in een job, zeker zo belangrijk om te kunnen excelleren zijn gedragskenmerken.AssessAll: Een nieuwe vorm van matching tussen persoon en organisatie.

Haarlem, dag 5 februari 2004,

Kan een jurist bij Cap Gemini bijvoorbeeld dezelfde persoon zijn als op het Ministerie van Sociale Zaken? Het antwoord kan ja zijn als het vakkennis betreft. Lastiger is om vroegtijdig bij het selectieproces te kunnen bepalen of iemand met zijn gedrag en competenties past in zijn rol en omgeving. Voorselectie op gedragskenmerken, zachte criteria, leidt tot een betere aanname van personeel en reduceert het risico op onjuiste selecties.

Vanaf 1 februari breidt JobbingMall haar dienstenpakket uit door de strategische samenwerking met TesQ B.V. Deze nieuwe dienstverlening biedt opdrachtgevers een digitale tool om uit het aanbod van kandidaten gericht op gedrag en competenties te werven en te selecteren. Investeren in nieuw personeel krijgt hiermee een nieuwe dimensie: kwaliteiten van een nieuwe medewerker worden getoetst aan de specifieke cultuureisen, bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering van ondernemingen.

De nieuwe dienstverlening staat in de markt onder naam AssessAll. Werving van geschikt personeel via internet bleef tot nu toe beperkt tot het maken van een harde match tussen functiecriteria, kennis, kunde en ervaring van kandidaten. Deze match geeft geen garantie of de kandidaat gezien zijn of haar kernkwaliteiten en gedragsprofiel ook daadwerkelijk binnen een organisatie of functie past. Het HR-produkt AssessAll maakt het nu mogelijk om een zachte match te maken tussen persoon en organisatie.

Voor meer informatie:

JobbngMall / AssessAll

Wouter Goede

Guus Mannaerts (TesQ)

023-5101060

Over JobbingMall
JobbingMall is sinds 1997 actief als de plek waar vraag en aanbod van vacatures elkaar snel en gemakkelijk kunnen ontmoeten. Maandelijks bezoeken ca. 800.000+ sollicitanten het grote aanbod van vacatures op JobbingMall en bij de JobbingMall doelgroep-en partnersites. Jobbingmall vormt samen met de Nationalevacaturebank en Monsterboard de top 3 van vacaturebanken van Nederland

Einde persbericht

Voor meer informatie -

Ingezonden persbericht