Ingezonden persbericht


CA allfusion modelleersuite complementeert ca's management strategie

Suite verbetert de kwaliteit van applicaties en verhoogt de productiviteit van ontwikkelaars

Nieuwegein, 5 februari 2004 - Computer Associates International, Inc. (CA) kondigt een nieuwe versie aan van de AllFusion modelleersuite. Deze geïntegreerde modelleeroplossing stroomlijnt complexe bedrijfsproces-analyses en de ontwikkeling van geïntegreerde bedrijfsapplicaties. De nieuwe versie biedt uitgebreide modelleercapaciteiten voor gegevens, componenten en bedrijfsprocessen en biedt verbeterde prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

De AllFusion ERwin Data Modeler is een toonaangevende modelleeroplossing voor data-entiteiten en maakt onderdeel uit van de AllFusion modelleersuite. Deze suite biedt een geïntegreerde omgeving voor het automatiseren van ontwerpprocessen, synchroniseren van datamodellen, helpfuncties voor architectuurproblemen en het valideren van eindgebruikersfunctionaliteit. Dit zijn essentiële capaciteiten voor bedrijven die hun oplossingen op het juiste tijdstip en binnen het gestelde budget willen leveren.

"CA heeft significante verbeteringen aangebracht in producten van de AllFusion modelleersuite en ERwin in het bijzonder," zei Tom Bilcze, senior group coordinator, Roadway Express. "Deze verbeteringen zullen onze ontwikkelorganisatie ten goede komen bij het versnellen en verbeteren van ontwikkelbeslissingen in de beginfase. Bovendien zijn we nu in staat om betere applicaties te leveren tegen lagere kosten."

De nieuwe versie levert verbeterde prestaties en belangrijke functies, zoals reverse engineering en synchronisatie, en heeft een vereenvoudigde interface voor de 'Complete Compare' feature. Deze laatste functie automatiseert model- en databasesynchronisatie en biedt een zeer schaalbare model management repository. Daarnaast zijn de 'collaboration services' en modelvalidatie, voor het bewaken van kwaliteitscontroles, ook verbeterd.

Naast de AllFusion ERwin Data Modeler bevat de AllFusion modelleersuite: S AllFusion Process Modeler voor de opslag, validatie, analyse en optimalisatie van bedrijfs- en IT-processen; AllFusion Model Manager voor het schaalbaar modelleren van 'multi-user' data; S AllFusion Data Model Validator voor het verifiëren van de integriteit van database applicaties en het eenvoudig aanbrengen van veranderingen in bestaande databases; S AllFusion Component Modeler voor het visualiseren, ontwerpen en onderhouden van componenten; S AllFusion Saphir Option voor het integreren en analyseren van metadata uit SAP R/3, PeopleSoft en JD Edwards OneWorld en andere ERP-applicaties.

De AllFusion modelleersuite ondersteunt Oracle, DB2, Advantage Ingres, Microsoft SQL Server, Informix, ODBC 3.0 en andere toonaangevende databases. Bovendien integreert de suite met tientallen externe applicaties. Applicaties die hieronder vallen zijn RTM Workshop van Integrated Chipware, Inc.; Meta Integration Model Bridge (MIMB) van Meta Integration Technology, Inc.; TOOLBUS Interface voor AllFusion ERwin Data Modeler van Reischmann Informatik GmbH; en de integratietools van Jumar Solutions Europe Ltd.

"Om effectief te kunnen werken moeten modelleeroplossingen naadloos kunnen samenwerken met databases, ERP-platforms en andere systemen die organisaties daadwerkelijk hebben geïmplementeerd in hun bedrijfsomgeving," zei Rob Levy, CA senior vice president of development van AllFusion en CleverPath oplossingen. "CA's unieke modelleersuite levert de perfecte ondersteuning voor onze klanten. Hierdoor kunnen we garanderen dat ze waar voor hun geld krijgen."

De AllFusion modelleersuite is direct verkrijgbaar bij CA en geautoriseerde channel partners. De producten kunnen ook afzonderlijk aangeschaft worden.

Meer informatie over de AllFusion modelleersuite is beschikbaar op http://ca.com/allfusion/modeling_suite.

(482 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA), één van de grootste softwarebedrijven ter wereld, ontwikkelt en levert management software waarmee ondernemingen hun IT-omgeving kunnen beheren. De CA producten richten zich op het management van infrastructuur, storage en security, alsmede op portals, development en application life cycle management. Opgericht in 1976, is CA uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in ruim 100 landen en een hoofdkantoor in Islandia nabij New York. Het kantoor van CA in Nederland bevindt zich in Nieuwegein. Voor meer informatie, zie http://ca.com

© 2003 Computer Associates International, Inc. One Computer Associates Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven en Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01
E-mail:kimv@lewispr.comwww.lewispr.com
Lilianv@lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Gregor Petri, CA: Tel: 030-604 83 45 Fax: 030-604 73 57
Email: gregor.petri@ca.com www.ca.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---