Gemeente Woerden

Ontwerp bestemmingsplan Waterrijk Woerden

(gewijzigde bekendmaking)

Burgemeester en wethouders van Woerden maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat met ingang van maandag 9 februari 2004, gedurende een termijn van vier weken, tot en met maandag 8 maart 2004, in het informatiecentrum in de Koepel van het stadhuis van Woerden, Blekerijlaan 14 te Woerden, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Waterrijk Woerden.

Het plangebied Waterrijk Woerden is het te ontwikkelen oostelijke deel van de Woerdense woonwijk Snel en Polanen. Het wordt begrensd door de Cattenbroekerdijk (westzijde), de Steinhagenseweg (noordzijde), de Natuurplas Breeveld (oostzijde) en de zandwin- en toekomstige recreatieplas Cattenbroek (oost- en zuidzijde). Tijdens de termijn van vier weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Het ontwerp bestemmingsplan kan worden ingezien van maandag tot en met donderdag van 9.00 17.00 uur, op de vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en bovendien op de maandag ook nog van 17.00 tot 19.30 uur.

Het plan kan desgevraagd buiten de werkuren (na 17.00 uur) ook gedurende ten minste drie aaneengesloten uren worden ingezien. Voor een afspraak hiertoe of voor mondelinge inlichtingen kan contact worden opgenomen met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0348 428 361.