2e persbericht van donderdag 5 februari 2004

Eindhoven 05-02-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal van handtas

Donderdag rond 11.30 uur is op het Winkelcentrum Woensel een 32-jarige Eindhovense van haar handtas beroofd. De vrouw liep naar haar auto en toen ze bezig was het portier te openen kwam er een jongen naar haar toe die haar handtas uit haar handen griste. In de tas zat onder meer een digitale fotocamera en ongeveer 120 euro.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Donderdagmorgen zijn op verschillende plaatsen in Strijp verkeerscontroles gehouden. Drie bestuurders kregen een verbaal voor het rijden door rood licht, acht bestuurders voor het niet dragen van de gordel, drie voor het niet tonen van het rijbewijs en een voor het niet volgen van de verplichte rijrichting.

Eindhoven: Verkeersongeval

Donderdag om 7.55 uur is een bromfietser gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Boschdijk en Marathonloop. De bromfietser, een 45-jarig Geldroppenaar, reed door rood en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 35-jarige Eindhovenaar. Het slachtoffer is met nekletsel ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

Eindhoven: Drugsdeal onderschept

Donderdag rond 15.45 uur zijn op de Vestdijk twee Eindhovenaren (54 en 35 jaar oud) aangehouden. De twee werden op heterdaad betrapt tijdens een drugsdeal. De oudste had zes bolletjes heroïne in zijn handen toen hij werd aangehouden. De andere man had het geld in zijn handen. De drugs en het geld zijn in beslag genomen en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Verkeersongeval

Een 29-jarige bromfietser uit Helmond is donderdagmiddag rond 14.30 uur gewond geraakt toen hij werd aangereden door een 73-jarige automobiliste uit Gemert. Beiden reden op de Oudestraat in de richting van het Boekent. De vrouw sloeg rechts af en verleende de bromfietser geen vrije doorgang. De bromfietser is met beenletsel naar het Elkerliek ziekenhuis gebracht.

Budel: Diefstal bedrijfsauto

Vanaf een oprit van een woning aan de Grensweg is tussen woensdagavond 22.00 uur en donderdagmorgen 06.00 uur een bedrijfsauto, merk Mercedes-Benz, type Vito , kleur paars voorzien van het kenteken 62-VD-RX, weggenomen.

Bergeijk: Snelheidscontrole

Op de Weebosch is donderdagmorgen van 08.30 uur tot 11.50 uur een snelheidscontrole gehouden. 44 bestuurders kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/u.