Politie Zeeland


O-0773-2004 VERNIELINGEN AAN EN RONDOM SCHOOLGEBOUW

In de afgelopen weken werden aan en rondom een schoolgebouw in Waarde diverse vernielingen gepleegd.
De naam van het schoolgebouw werd beschadigd, stenen werden uit de bestrating getrokken, er werd een betonnen bankje uitgegraven en van de fietsenstalling werden planken en dakplaten vernield. Het schadebedrag is onbekend.
De politie stelt momenteel een onderzoek in en vraagt eventuele getuigen zich te melden.

W-0774-2004 WINKELDIEFSTAL
In een winkel in de Glacisstraat in Vlissingen werd donderdag om 14.55 een 52-jarige Vlissingse aangehouden wegens diefstal van een bakje salade ter waarde van E 1,35.
De vrouw kreeg een winkelontzegging; zij heeft de salade later alsnog betaald.

O-0775-2004 WINKELDIEFSTAL
Van een kledingrek voor een winkelpand op de Grote Kade in Goes werden donderdag tussen 13.00 en 13.20 uur twee jassen gestolen.
De jassen hebben een gezamenlijke waarde van enkele honderden euro's.

Z-0776-2004 AUTOMOBILIST BEKEURD
In de Wilhelminastraat in Sint Jansteen werd donderdag om 15.46 uur een 40-jarige automobilist uit de gemeente Hulst bekeurd omdat hij zijn voertuig op de stoep had geparkeerd.

O-0777-2004 POGING DIEFSTAL BIJ BEDRIJF
Op een bedrijfsterrein aan de Energieweg in Tholen werd woensdag tussen 15.00 en 16.00 uur door een onbekende man gepoogd enkele mengbakken te stelen.
Hij had twee mengbakken in een aanhangwagen geladen. Een medewerker die hem bezig zag en zich afvroeg of dit wel klopte ging dit binnen navragen. Dat bleek niet het geval en toen hij met zijn chef weer naar buiten kwam, was de onbekende verdwenen. De aanhangwagen, met daarop nog steeds de mengbakken, stond nog steeds op het terrein. Deze aanhanger was niet aan een auto gekoppeld, ook werd in de directe omgeving geen vervoermiddel aangetroffen.

O-0778-2004 WONINGINBRAAK
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een woning in de Biezelingestraat in Kapelle.
De toegang werd geforceerd en het is nog onbekend of er iets uit de woning is weggenomen.

O-0779-2004 DIEFSTAL VAN BEDRIJFSTERREIN
In de nacht van woensdag op donderdag werden van een bedrijfsterrein op de Industrieweg in Yerseke 12 roestvrijstalen zeven en vier roestvrijstalen platen weggenomen.
De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.