Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

http://www.minbzk.nl

MINBZK: Uitnodiging symposia INHOLLAND

Studenten van INHOLLAND en rijksmedewerkers organiseren symposia

Vanaf begin februari 2004 organiseren studenten van Hogeschool INHOLLAND in samenwerking met rijksmedewerkers praktijkgerichte symposia. Dit gebeurt in het kader van het project Overheid voor de Klas. De lessen gaan over actuele onderwerpen, gerelateerd aan de theoretische lesstof van INHOLLAND. Daarbij creëert de samenwerking meer betrokkenheid tussen overheid en onderwijs. De eerste lessen gaan over het de Europese integratie en het Europees voorzitterschap.

Om de samenwerking officieel vast te leggen wordt op maandag 9 februari 2004 een overeenkomst getekend door Hogeschool INHOLLAND, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en PIAZZA, de koepel van departementale jongerennetwerken van de rijksoverheid. Dit vindt plaats op de Hogeschool INHOLLAND, Theresiastraat 8 te Den Haag van 12.00 - 13.30 uur. Vertegenwoordigers van bovenstaande organisaties, toekomstige gastdocenten en studenten zijn daarbij aanwezig.

Overheid voor de Klas is een initiatief van het Programmabureau Innovatie en Kwaliteit Publieke Sector (IKP) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt (SBO), het platform van werkgevers en werknemers in het onderwijs.

Geïnteresseerden van de media kunnen de ondertekening bijwonen. Hiervoor moet u zich aanmelden bij het secretariaat van de afdeling persvoorlichting van het ministerie van BZK, telefoon 070 - 426 8300.