Gemeente Maastricht

Raamcontract kantoormiddelen

Het college van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Maastricht zal overgaan tot Europese openbare aanbesteding inzake 'raamcontract voor de levering van kantoormiddelen'.

Aanbesteder

Aanbesteder namens vorengenoemd college is de directeur van de dienst Stadsbeheer en Facilitaire Zaken (SBF) van Gemeente Maastricht, contactpersoon: dhr. F. van de Vondervoort, productgroep Inkoop en aanbestedingen. Postadres: SKM II kamer 0.15, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Telefoon: (043) 350 51 88. Telefax: (043) 350 41 41. E-mail: frank.van.de.vondervoort@maastricht.nl

Opdrachtgever

Opdrachtgever is de directeur van de Dienst Stadsbeheer en Facilitaire Zaken.

Procedure

Van toepassing is een Europese openbare aanbestedingsprocedure volgens de Richtlijn Leveringen (93/36/EEG) waarin opgenomen Richtlijn 97/52/EG.

Aard en omvang van de werkzaamheden

Een raamcontract voor de periode van 5 jaar (plus mogelijk 2x 1 jaar verlenging) voor de levering van kantoormiddelen.

Aanvang van de dienstverlening

De beoogde ingangsdatum van het contract is 1 mei 2004

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie is te vinden op internet (http://ted.publications.eu.int) en in het programma van eisen (zie hierna).

Economische en technische minimumeisen

Het programma van eisen waarin de economische en technische minimumeisen worden beschreven, waaraan inschrijvers dienen te voldoen en de dienaangaande over te leggen bescheiden alsmede de gunningscriteria, kan per fax dan wel via e-mail onder vermelding van 'Raamcontract Kantoormiddelen FB-2004-HI/1' worden aangevraagd bij dhr. F. van de Vondervoort, productgroep Inkoop en aanbestedingen, SKM II kamer 0.15, faxnr. (043) 350 41 41. Het programma van eisen wordt dan per post aan u toegezonden.

Aanmelding door een combinatie

Inschrijving als combinatie is toegestaan. Zie voorts het bepaalde in het programma van eisen.

Verdeling in percelen

De percelenregeling is niet van toepassing.

Varianten

Het indienen van varianten is niet toegestaan.

Datum en tijdstip van aanbesteding

Opening van de aanbiedingen vindt plaats op maandag 15 maart 2004 om 14.00 uur in kamer 0.26 van Stadskantoor 2, Duboisdomein 30, 6229 GT te Maastricht (Randwyck).

Gunningscriteria

Gunning vindt plaats aan de inschrijver met de economisch meest voordelige aanbieding te bepalen aan de hand van de in het programma van eisen vermelde criteria.

De aankondiging is op 21 januari 2004 verzonden naar het Publicatiebureau van de EU.

Aan de publicatie op deze pagina kunt u geen rechten ontlenen. In geval van onduidelijkheden en/of discrepanties prevaleert altijd de aankondiging als verschenen in het betreffende vak-, dagblad en/of in het Supplement op het Publicatieblad van de Europese Unie.