Royal Dutch Petroleum

Aankondiging financiële resultaten Koninklijke/Shell Groep over het vierde kwartaal en het hele jaar 2003 04/02/2004

De financiële resultaten van de Koninklijke/Shell Groep over het vierde kwartaal en het hele jaar 2003, plus de aankondiging van het slotdividend over 2003, worden gepubliceerd op donderdag 5 februari 2004 om 8.30 uur 's ochtends (Midden-Europese Tijd, MET).

De financiële resultaten en het slotdividend zullen in te zien zijn op www.shell.com/investor vanaf dat moment. De presentatie van de cijfers vindt plaats in Den Haag en Londen om 12 uur (MET) Een video-webverslag van de presentatie voor media en beleggers in Londen, met voorzitter Philip Watts, voorzitter van het Comité van Groepsdirecteuren, zal te volgen zijn vanaf 12 uur MET.

Gelijktijdig wordt een audio-webverslag aangeboden van de presentatie voor media en beleggers in Den Haag, met voorzitter Jeroen van der Veer, vice-voorzitter van het Comité van Groepsdirecteuren. Dit is beschikbaar in zowel Nederlands als in een Engelse vertaling.

De volgende dag, 6 februari, wordt dezelfde presentatie herhaald in New York met een audio-webverslag vanaf 9 uur New York tijd (3 uur MET).