AutoRai

6-2-2004

Jaguar X-TYPE Estate 2 liter V6 in unieke gelimiteerde uitvoering

De nieuwe, dynamische Jaguar X-TYPE Estate maakt in maart zijn opwachting in de showrooms van de Regionale Jaguar Centra. Om de komst van de allereerste Estate in de historie van Jaguar luister bij te zetten, verschijnt de X-TYPE Estate 2 liter V6 tevens in een gelimiteerde Business Edition Plus-uitvoering.

De Jaguar X-TYPE Estate heeft vanzelfsprekend een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Zo beschikt deze nieuwe Estate naast praktische voorzieningen als een achterklep met separaat te openen achterruit die toegang geeft tot de grootste bagageruimte in zijn prijsklasse over een 12V-aansluiting in een bergvak onder de laadvloer, een bagage-afdekhoes in de bagageruimte en een veiligheidsnet (optioneel) dat voorkomt dat bagage van de kofferruimte in het passagierscompartiment terecht kan komen. Ook het scala aan veiligheidsvoorzieningen is indrukwekkend.

De X-TYPE Estate 2 liter V6 Business Edition Plus is daarnaast voorzien van een enorm aantal extra's, zoals:

* Automatic Climate Control met pollenfilter en buitentemperatuurmeter

* Boordcomputer met Message Center en geheugenfunctie
* Cruise Control, met geïntegreerde bedieningstoetsen op het stuurwiel, ook voor audio en telefoon (indien gemonteerd)
* Stuurwiel in leder

* Metallic lak in de kleuren Jaguar Racing Green, Ebony, Pacific, Platinum of Quartz

* Een vijftraps automatische transmissie is als optie leverbaar

Bovenstaande uitbreidingen van de standaarduitrusting maken deze representatieve X-TYPE Estate Business Edition Plus een geschikt alternatief voor de zakelijke rijder die verlangt naar bijzonder comfort. De interieurbekleding uitgevoerd in Warm Charcoal of Champagne velours in combinatie met fraai Sapele houtfineer op het dashboard benadrukt dit nog meer.

De Jaguar X-TYPE Estate Business Edition Plus is leverbaar vanaf 38.690,. Het leasetarief voor deze uitvoering begint bij 795, per maand, exclusief BTW op basis van 48 maanden/20.000 km per jaar via Jaguar Financial Services. Dat maakt de auto zowel zakelijk als privé buitengewoon aantrekkelijk.

Zoals ieder Jaguar-model wordt ook de X-TYPE Estate Business Edition Plus uiteraard geleverd met drie jaar volledige garantie zónder kilometerbeperking.