Gemeente Amerongen


Opvoedspreekuur Vitras
Vitras start op 11 februari a.s. een spreekuur voor opvoedingsvragen in Leersum. Ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar uit Doorn, Amerongen en Leersum kunnen hier terecht voor informatie of deskundig advies over de opvoeding, bijvoorbeeld over het omgaan met eet-of slaapproblemen, angstig of druk gedrag, ruzies of slecht luisterende kinderen. Een verwijzing is niet nodig.
Het spreekuur vindt plaats op woensdagochtend in het gebouw van Vitras, Koningin Julianalaan 48 in Leersum en wordt verzorgd door Els Hofman, orthopedagoog. In een of meer gesprekken zoekt zij samen met ouders naar passende oplossingen voor het aangegeven probleem. Zo nodig kan zij adviseren over andere vormen van hulpverlening. Het opvoedspreekuur is gratis. De gemeenten hebben Vitras de financiële mogelijkheid gegeven om deze vorm van hulp voor ouders met jonge kinderen op te zetten.
Voor meer informatie en voor de folder kunt u terecht bij het consultatiebureau.Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag t/m vrijdag van 9 tot 16uur contact opnemen met het afsprakenbureau jeugdgezondheidszorg, tel. 030-8802200.