Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


11 februari 2004


Twello - Jongen gewond


De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval op de H.W. Iordensweg waarbij gisterenavond omstreeks 20.30 uur een 14-jarige jongen uit Twello een gebroken pols opliep. De jongen kwam op z'n fiets en reed in het centrum ter hoogte van het oude politiebureau. Hij reed in de richting van de spoorwegovergang toen hij werd ingehaald door een auto. Kennelijk passeerde deze de jongen zó rakelings, dat hij kwam te vallen en gewond raakte.
De jongen is na thuiskomst met zijn vader naar het ziekenhuis gegaan waar hij werd behandeld voor een gebroken pols. Van de auto is bekend, dat het om een rode Renault, klein en oud model gaat, waarschijnlijk met de eerste letters NL.
De politie sluit niet uit, dat de bestuurder/ster niets gemerkt heeft, maal wil toch in contact met hem/haar komen via 0900 - 8844


Zutphen - vrouw valt en raakt gewond


Een 40 jarige vrouw uit Zutphen reed 10 februari omstreeks 16.05 uur met haar fiets op de Martinetsingel toen ze ter hoogte van de ABN-AMRO bank de stoep op wilde.Bij het afstappen bleef zij met haar broekspijp achter de trapper haken waardoor zij op het wegdek viel. Een 47 jarige vrouw uit Lochem die met haar auto net passeerde kon de vallende vrouw niet meer ontwijken en reed haar aan. De vrouw is onder andere met armletsel naar het ziekenhuis vervoerd.


Teuge - inbraak in bedrijfsauto


In de nacht van 6 op 7 februari is er ingebroken in een bedrijfsauto die geparkeerd stond op de Parmentierstraat.De dader wist zich toegang tot de auto te verschaffen door een ruit in het achterportier te vernielen.De buit bestaat uit elektrisch en handgereedschap.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --