Ingezonden persbericht


Persbericht

Eduard Meelhuysen nieuwe sales manager bij Allasso Benelux

Mierlo, 11 februari 2003 ­ Allasso b.v. heeft Eduard Meelhuysen aangesteld als Sales Manager voor Allasso Benelux. Frederic Ordronneau, President of Continental Europe bij Allasso, neemt de rol General Manager voor Allasso Benelux op zich. Allasso is Europa's grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging.

Eduard Meelhuysen zal zich als Sales Manager bezighouden met het verbeteren van de verkoopactiviteiten van Allasso Benelux. Hierbij ligt de nadruk op het verstevigen van de merknaam Allasso en het verhogen van marktaandeel door een verbetering van de dienstverlening aan het verkoopkanaal.

Voor zijn indiensttreding bij Allasso werkte Eduard Meelhuysen als Algemeen Directeur bij Eye-Sec: zijn eigen distributiebedrijf op het gebied van beveiliging. Daarvoor was hij één jaar als Commercieel Manager in dienst bij IP-Com, een reseller van
infrastructuuroplossingen, IP-telefonie en beveiliging. Ook vervulde hij de functie van Business Line Manager bij CSS.

"Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging", aldus Eduard Meelhuysen. "Ik kijk ernaar uit om de rol van Allasso als distributeur in netwerkbeveiliging verder uit te bouwen en onze partners optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten. Juist daar ligt onze toegevoegde waarde."

Frederic Ordronneau is blij met de komst van Meelhuysen: "Met ons nieuwe dynamische managementteam kan Allasso Benelux samen met zijn partners uitkijken naar een bloeiende en succesvolle toekomst in de distributie van netwerkbeveiliging."

Over Allasso
Allasso is Europa's grootste distributeur op het gebied van netwerkbeveiliging met kantoren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot Brittanië. De organisatie levert beveiligingsoplossingen, trainingen op het gebied van netwerkbeveiliging, marketingondersteuning, accountmanagement en technische ondersteuning voor meer dan 3000 resellers, systeemintegratoren en consultants in Europa. Allasso is sinds kort onderdeel van In Technology plc. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allasso.com.

Over In Technology plc
In Technology plc , specialist in dataopslag, -beheer en -beveiligingsoplossingen, vertegenwoordigt 's werelds toonaangevende hard-en softwarebedrijven. De organisatie heeft een uitgebreide reeks diensten op het gebied van Managed Data Recovery, Network en Data Centre ontwikkeld waarmee klanten hun IT-beheerkosten verminderen, efficiency vergroten en verzekerd zijn van bedrijfscontinuïteit onder alle omstandigheden. Bij Allasso en In Technology werken 500 mensen. De bedrijven realiseren een gezamenlijke jaaromzet van ¤ 350 miljoen. In Technology en Allasso leveren hun producten en diensten via een uitgebreid Europees netwerk van Channel Partners. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.intechnology.co.uk

Meer informatie voor de redactie:

Als u een reply stuurt op deze e-mail ontvangt u een portretfoto van Eduard Meelhuysen

Allasso b.v.
Eduard Meelhuysen
Tel.: 0492 668 228
Mobiel: 06 52 53 21 11
e-mail: eduard.meelhuysen@allasso.nl

Potters PR
Monique Potters
Tel. : 0345 501595
Mobiel: 06 28 88 96 32
e-mail: monique@potterspr.nl