Gemeente Wassenaar

Wethouder Klooster start digitaal spreekuur
30-01-2004

Woensdag 11 februari a.s zal wethouder drs. Hans Klooster van onder meer media & communicatie het spits afbijten door een digitaal spreekuur met burgers aan te gaan.
Vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur is hij woensdag de 11e online. De wethouder zit die avond zelf achter zijn pc in het gemeentekantoor. Hij zal op diverse vragen van burgers een antwoord geven en met bewoners online in gesprek gaan.

In deze voor de gemeente eerste digitale spreekuur met de burgers stelt de wethouder zich uiteraard open voor allerlei vragen die binnen zijn portefeuille vallen. De wethouder gaat naast media en communicatie over, verkeer, volkshuisvesting, ouderenbeleid en accommodatiebeleid.

Hij zal tijdens de eerste sessie pogen direct antwoord te geven. Mocht een bepaalde vraag niet één, twee, drie door hem zelf te beantwoorden zijn, dan legt hij deze voor aan zijn collega wethouder en krijgt de vraagsteller in ieder geval op een later tijdstip antwoord.

Mocht het digitaal spreekuur aanslaan, dan krijgt het een vervolg en wordt bekend gemaakt wanneer en met welke wethouder het volgende digitale spreekuur gehouden zal worden.

Het digitaal spreekuur is overigens niet bedoeld voor het stellen van vragen over een vergunning (verlening) of bijvoorbeeld antwoord op bepaalde brieven. Daarvoor gelden vastgestelde regels en afspraken.