Ingezonden persbericht

Versturen nieuwsbrief in huisstijl nu voor iedereen mogelijk

ENSCHEDE, 20040211 -- Ingenieursbureau B-ware b.v, een toonaangevend bureau op het gebied van de ontwikkeling van huisstijl‑ en webapplicaties, heeft vandaag de eerste versie van Carma Headlines vrijgegeven voor de verkoop. Carma Headlines is een webbased applicatie waarmee op eenvoudige wijze, in de huisstijl opgestelde, elektronische nieuwsbrieven via e-mail kunnen worden verspreid. Nu de oplevering van een speciaal aangepaste versie van Carma Headlines aan KPN is afgerond, is het product met onmiddellijke ingang voor iedereen verkrijgbaar.


"Met Carma Headlines maken we het uitgeven van een elektronische nieuwsbrief voor iedereen mogelijk." zegt Bas ten Hoeve, directeur van B‑ware. "Vanwege het gebruiksgemak van de applicatie en de wijze waarop de huisstijl hierin wordt vastgelegd, behoort het verspreiden van een professioneel ogende digitale nieuwsbrief nu voor iedereen tot de mogelijkheden."

Om de introductie van Carma Headlines extra te accentueren zal een aantal verenigingen in de omgeving van Enschede, de vestigingsplaats van Ingenieursbureau B-ware, in de gelegenheid worden gesteld om de applicatie kosteloos in gebruik te nemen. Voor kleinere verenigingen kan Carma Headlines, als ASP-dienst, via Internet ter beschikking worden gesteld.

Over Ingenieursbureau B-ware b.v.
Ingenieursbureau B-ware b.v. is een in 1990 opgericht ingenieursbureau voor softwareontwikkeling, met als specialisme het ontwikkelen van webapplicaties. De producten die men voert zijn ondergebracht in de Carma productenlijn. Binnen deze productenlijn zijn verschillende webapplicaties samengebracht, variërend van Carma DocSys, het geïntegreerde platvorm voor communicatie in huisstijl, tot Carma Promis, een systeem voor projectmanagement en tijdregistratie.
Naast het ontwikkelingen van de Carma-producten werkt Ingenieursbureau B‑ware voor verscheidene opdrachtgevers op projectbasis aan (web)applicaties op klantspecificatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingenieursbureau B-ware, Institutenweg 39, 7521 PH te Enschede.

Telefoon (053) 789 0 987, Fax (053) 789 0 978.
E-mail: info@b-ware.nl, Web: www.b-ware.nl of www.carma.nl




Ingezonden persbericht