Erase van 3FM naar Yorin FM

Geachte Redactie,
Ook Erase stort zich in een nieuw avontuur. Terwijl we druk in bespreking zijn voor columns in o.a. de Gay krant en de tweede grootste krant van Nederland, zijn we vanaf donderdag 12 februari ook niet meer wekelijks te horen op 3FM, maar op Yorin FM!

Erase (www.Erase.neemt.nl) is een project van twee gesjeesde studenten uit Utrecht die meer verdieping zochten in hun dagelijkse sleur. Met veel moeite weekten ze zich in januari 2002 los van de televisie en trokken het land in. In eerste instantie reisden we het land door om pret te maken. Nederland kent 12 provincies, en een jaar 12 maanden. Elke maand deden wij 1 provincie aan. Tijdens onze vele tochten kwamen we tot de ontdekking dat er hele mooie en ook leuke cultuur te vinden is. Sterker nog, het ligt voor het oprapen! Wij kwamen er achter dat Nederland vol zit met leuke culturele weetjes, waar de jeugd niets meer van weet, omdat zij denken dat cultuur saai en oubollig is. Zo besloten wij om op culturele wijze pret te maken.

Maar hier bleef het niet bij! Nederland diende overdonderd te worden met pret en vermaak. Platforms om dit nobele streven te verwezenlijken werden gezocht. En gevonden... Tegenwoordig houdt Erase zich bezig met van alles en nog wat! Zo schrijven we onder meer columns, maken een radioprogramma en komt er een TV programma op RTV Utrecht met de spannende titel: "Erase in zinloos naakt." Erase is van mening dat het er niet om gaat wat je vertelt, maar hoe je het vertelt. En deze visie is terug te vinden in alles wat de heren van Erase creëren!

Graag zouden we over onze avonturen wat meer komen vertellen. En daarom horen we graag meer van jullie!

Met een vriendelijke groet en een lach,
Cees Mulder (0624-786973)
Erik Leker.

Erase
p/a
Ahornstraat 2bis
3552 CG Utrecht
Tel: 06-24786973

Http://www.erase.neemt.nl