Gemeente Leiden

Persbericht

Ludieke actie parkeercampagne: gratis parkeren in ruil voor zingen aria

Publicatiedatum: 9 februari 2004

In het kader van de parkeercampagne Plaats voor U! kunnen bezoekers van en deelnemers aan de Scratch Muziekdagen gratis parkeren op het P&R-terrein aan de Haagweg in ruil voor een zelfgezongen lied. De vrijwillige vocalisten kunnen hun kunsten in een groep of individueel ten gehore brengen op donderdag 12 februari, van 17.00 uur tot 19.00 uur op het parkeerterrein aan de Haagweg. Daarna ontvangen zij een parkeerkaart met een goed voor 24 uur parkeren. Deze kaart heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

De feestelijke actie vindt plaats in het kader van de parkeercampagne Plaats voor U! die onder andere als doel heeft aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken wáár ze gemakkelijk kunnen parkeren. Dat gebeurt door het inzetten van promotieteams, posteracties, advertenties en ludieke acties als deze. Elke maand organiseren de initiatiefnemers van de parkeercampagne Plaats voor U! een actie rond een Leids evenement. Deze maand zijn dat de Scratch Muziekdagen Leiden.

De parkeercampagne duurt tot 1 januari 2005.

Parkeren

De Scratch Muziekdagen in de Pieterskerk in Leiden beginnen op 12 februari en duren tot en met 15 februari. Tijdens de Scratchdagen studeren deelnemers overdag beroemde muziekstukken in die s avonds ten overstaan van een publiek ten gehore worden gebracht.

Bezoekers van de Scratchdagen kunnen parkeren op een van de parkeerterreinen of in een van de garages rond het centrum. Meer parkeerinformatie is te vinden op: www.leiden.nl/parkeren

Initiatiefnemers

De parkeercampagne is een initiatief van VVV Holland Rijnland, de Stadsgehoorzaal, de Schouwburg en de detailhandel. Ook het Centrummanagement, Koninklijk Horeca Nederland, Museumgroep Leiden, de Stichting Stadsparkeerplan en de gemeente Leiden werken mee aan de campage Plaats voor u! In het parkeercampagneteam zitten vertegenwoordigers van deze initiatiefnemers.

Deze pagina is gewijzigd op 9-02-2004