Rijn & Venen 09.10 uur

Utrecht 12-02-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Onder invloed
WOERDEN In de nacht van woensdag op donderdag is een automobilist bekeurd voor het rijden onder invloed. Omstreeks 00.10 uur reed een 44-jarige man uit Kamerik over de Europabaan, waar hij werd gecontroleerd. Tijdens de controle bleek de man hoogstwaarschijnlijk onder invloed te zijn. Op het politiebureau blies de man 515 ug/l tijdens een ademanalyse. De man heeft een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur gekregen.

Onder invloed
MIJDRECHT Op woensdagavond is een 48-jarige automobilist uit Nieuwveen bekeurd voor het rijden onder invloed op de Hofland. Omstreeks 23.50 uur bleek de man tijdens een controle hoogstwaarschijnlijk onder invloed te zijn. Op het politiebureau blies de man 600 ug/l tijdens een ademanalyse. De man heeft een proces-verbaal en een rijverbod van 6 uur gekregen.

Verkeerscontrole
MAARSSEN Op woensdagmiddag is een verkeerscontrole gehouden in Maarssenbroek en Dorp. Tijdens de controle werd verschillende bekeuringen uitgeschreven, voor onder andere het niet dragen van een helm tijdens het rijden, fietsen zonder goede voor en/of achterverlichting en het niet handsfree bellen tijdens het rijden.

Verkeerscontrole
WOERDEN Op woensdagavond is een verkeerscontrole gehouden op de s-Gravensloot. De controle werd gehouden tussen 16.15 uur en 18.00 uur. Tijdens de controle werden 22 bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten voor het negeren van een gesloten verklaring. Ook werden er 3 automobilisten bekeurd voor het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs.