Ingezonden persbericht


Creative breidt audio-gamma uit met hoofdtelefoons

Drie nieuwe hoofdtelefoons garanderen superieure luisterervaring bij muziek, home entertainment en on-line communicatie

Amsterdam, 12 februari 2004 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt een assortiment van drie nieuwe hoofdtelefoons aan. De hoofdtelefoons bieden samen een oplossing voor alle gebruikers, van de gamer tot de enthousiaste muziekliefhebber. Ze combineren geavanceerde technologie en superieure resultaten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Creative HQ-1300 hoofdtelefoon is ideaal om in volledige afzondering naar muziek te luisteren of te gamen. Het 'open back' ontwerp creëert een natuurlijke, ruime akoestiek en een evenwichtige audioweergave. Het oorbedekkend ontwerp is voorzien van schuimrubberen oorstukken en een zelfaanpassende hoofdband wat zorgt voor een fantastisch comfort. Vergulde aansluitingen garanderen een glashelder signaal.

De Creative HS-300 hoofdtelefoon is perfect voor chats, games en videovergaderingen. De ruisonderdrukkende microfoon zorgt voor een accurate spraakweergave en een heldere stemtransmissie, terwijl de mute-functie gebruikers de nodige privacy biedt. Dit product, perfect voor thuis en op kantoor, is uitgerust met een flexibele nekband en zachte schuimrubberen oorstukken voor optimaal draagcomfort.

De bijzondere stijlvolle Creative HQ-60 backphones maakt luisteren onderweg uiterst comfortabel. Deze hoofdtelefoon is ontworpen voor uitstekende resultaten bij draagbare digitale audiospelers en heeft een intelligent, afgerond ontwerp waardoor hij comfortabel achter het hoofd past. Hij levert accurate, goed gebalanceerde audio in het volledige audiofrequentiebereik en is licht en gemakkelijk te dragen.

"We zijn ervan overtuigd dat deze systemen zullen zorgen voor superieure resultaten bij gaming, online toepassingen en home entertainment", aldus Leonardo Colucci, Europees Business Manager bij Creative. "Wat ook de vereisten zijn, deze hoofdtelefoons bieden de prestaties en meerwaarde die onze klanten verlangen."

Prijs en beschikbaarheid
De Creative hoofdtelefoons zijn vanaf eind februari 2004 beschikbaar. De adviesprijzen van deze hoofdtelefoons zijn 39,99 voor de HQ-1300 ; 19,99 voor de HS-300 en 12,99 voor de HQ-60 backphones, allen inclusief BTW.

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten, testproducten en het opvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations
Jeroen Breuer
Tel. +31 (0) 20 5304338
jeroenb@text100.nl

Creative Labs
Markus Eggermont
Tel: +32 (0)3/287.87.72
markus_eggermont@cle.creative.com

Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Nederland +31 (0)11 3230081 / België +32 (0)3 2878777