Ingezonden persbericht


Persbericht

Salience B.V. versterkt informatieanalyse-team

XML-specialist Linda van den Brink kiest voor Salience

Nieuwegein, 12 februari 2004 -- Informatieanalist Linda van den Brink (32) is het team van Salience, specialist op het gebied van XML-toepassingen, komen versterken. Van den Brink heeft in haar relatief jonge loopbaan ruime ervaring opgedaan binnen het XML-vakgebied.

Tijdens haar studie Literatuurwetenschap heeft Linda van den Brink zich gespecialiseerd in het vakgebied computer & letteren. Daarna was ze werkzaam op de documentatieafdeling bij Baan Development, waar ze onder andere een XML-gebaseerd documentatieproductie- en -publicatiesysteem heeft opgezet. Naast haar werk als informatie-analist rondt Van den Brink in deeltijd haar promotieonderzoek aan de Universiteit Utrecht af, over de bruikbaarheid van transformatietalen voor gestructureerde documenten.

Het informatieanalyse-team van Salience waarin Van den Brink komt te werken, heeft zijn sporen op het gebied van de ontwikkeling van XML-informatiemodellen ruimschoots verdiend. "Salience is voor mij dé organisatie om me als XML-specialist verder te ontwikkelen", aldus Van den Brink. "Er is veel kennis in huis en mijn nieuwe collega's zijn gemotiveerde mensen die hun vak verstaan. In het recente verleden heeft Salience dan ook veel succesvolle projecten kunnen realiseren. Momenteel maakt het bedrijf bovendien een sterke groei door. Al met al een zeer interessante en uitdagende werkomgeving!"

Salience B.V. - Coltbaan 27b - 3439 NG Nieuwegein - Tel: 030 6056675 Fax: 030 6056324 - E-mail: info@salience.nl - Internet: www.salience.nl

Over Salience
Salience uit Nieuwegein is in Nederland hét toonaangevende expertisecentrum op het gebied van de toepassing van XML. Het bedrijf helpt organisaties zoveel mogelijk rendement te behalen uit informatie. Hiertoe analyseert Salience informatiestromen en -structuren, adviseert het organisaties over efficiënte inrichting daarvan en implementeert het de aangedragen oplossingen. Daarnaast organiseert het bedrijf regelmatig cursussen gericht op informatiemanagement en diverse XML-toepassingen. Concrete toepassingsgebieden waarop Salience de afgelopen jaren actief is geweest, zijn onder meer: data/text-integratie, content management, e-learning en e-publishing. Het bedrijf mag onder andere ASML, de Nederlandsche Bank, de NS, Robeco en Shell tot het klantenbestand rekenen. Zie