Ingezonden persbericht


2dehands.nl lanceert een innovatieve service voor haar bezoekers

Op de gratis vraag- en aanbodsite 2dehands.nl is het mogelijk om met de camera van een mobiele telefoon een foto bij een advertentie te plaatsen. 2dehands.nl is de eerste vraag en aanbodsite die deze techniek in huis heeft.

Toen in september 2001 de SnapCam van KPN op de markt werd gebracht, bood de SnapCam de mogelijkheid om vakantie- en andere bijzondere momenten direct en overal met vrienden en familie te kunnen delen. Bijna drie en een half jaar later fungeert het mobieltje met camera nog steeds alleen als "momentenarchief".

Bij 2dehands.nl dacht men daar volgens marketing manager Bernard Hartong heel anders over:

"Op 2dehands.nl verkoopt een advertentie met foto veel sneller, maar niet iedereen is in het bezit van een digitale camera of scanner om een foto te kunnen plaatsen. Tegenwoordig maken wel veel mensen gebruik van MMS, dus lag de oplossing voor de hand. Voor hen is het nu slechts een kwestie van een foto maken en versturen".

Dankzij 2dehands.nl heeft het mobieltje met camera na jaren weer een extra functie. Een gegeven dat de Nederlandse telecomsector zal toejuichen. Aangezien vraag- en aanbodsites zoals 2dehands.nl immens populair zijn, is de verwachting dat het verzenden van foto.s met een gsm enorm zal toenemen.

De site 2dehands is onderdeel van Tty.nl, dat ook de maker is van www.nieuw.nl, een online prijsvergelijker.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bernard Hartong
redactie@2dehands.nl
Tel: 020 4686391
Fax: 020 4686394