Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Optimale spelervaring met vernieuwde www.toto.nl
Amsterdam 12/2/2004

De tweede helft van de voetbalcompetitie is ingeluid met de lancering van de vernieuwde website www.toto.nl door De Lotto. De nieuwe Toto site heeft een ander uiterlijk gekregen en bevat extra functionaliteit om de online spelervaring voor de deelnemers te vergroten. De Toto site is, na Lucky Day en Lotto, de derde spelsite van De Lotto die door Info.nl is ontwikkeld.

De zojuist gelanceerde www.toto.nl biedt deelnemers aan de spellen van Toto een uitgebreidere spelervaring. Naast een geheel vernieuwde look & feel heeft de website ook de nodige functionele wijzigingen ondergaan. Voor bezoekers is het nu mogelijk direct in te zetten op de (voetbal)wedstrijden in het aanbod van Toto-Select, Toto-Score, Toto-13 en Toto-Tip. Spelers krijgen extra spelinformatie op de website, zoals actueel nieuws en statistieken van voetbalclubs en competities in binnen- en buitenland. Deze informatie is afkomstig van Voetbal International. Met de recente livegang van de nieuwe Toto website (www.toto.nl) is de set nieuwe productsites van De Lotto compleet. Toto is, na Lotto en Lucky Day, de derde spelsite van De Lotto, die door Info.nl is vernieuwd.

De spelsites van Lotto, Lucky Day en Toto gebruiken het door Info.nl ontwikkelde site management framework. Het framework is gekoppeld aan het spelplatform dat Toto-Score via SMS mogelijk maakt. De architectuur van beide frameworks is gebaseerd op XML en J2EE specificaties. Bij de ontwikkeling van Toto heeft Info.nl naast De Lotto, nauw samengewerkt met Tribal DDB op het gebied van conceptontwikkeling en design en met HiQ Softplan Oy bij de integratie met het spelen via Internet spelsysteem.

Het spelsysteem dat het spelen van Toto-Score via SMS mogelijk maakt is eerder gebouwd door Info.nl en in 2003 bekroond met een SpinAward in de categorie best wireless concept.
----
EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Info.nl
Arthur Hoogeveen
T: 020 - 530 9100
Email: contact@info.nl
www.info.nl

Info.nl is sinds 1994 een full-service internetbureau. De ruim vijftig medewerkers zijn gespecialiseerd in en hebben een uitgebreide ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve online toepassingen. Info.nl werkt onder andere voor De Lotto, T-Mobile, Rabobank, Jaarbeurs Utrecht en Yakult.

Informatie over De Lotto:
Toto is een merk van De Lotto. De opbrengsten van Toto en de andere merken van De Lotto (Lucky Day, Lotto en Krasloten) komen ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, welzijn en volksgezondheid.