Grafinet


PERSBERICHT
Wormer, 30 januari 2004-01-30

Alphenaar Stansen klaar voor de toekomst!

De nieuwbouw van Alphenaar Stansen is klaar. Vanaf januari zijn alle medewerkers van Alphenaar Stansen van start gegaan in het nieuwe pand op de Eenhoornweg in Wormer.

Het nieuwe bedrijfspand is voorzien van de modernste mogelijkheden op gebied van productie, intern transport, afvalverwerking en kantoorautomatisering. Ook aan het milieu is gedacht bij de bouw van het nieuwe pand. Zo wordt gebruik gemaakt van aardwarmte om het gebouw te verwarmen i.p.v. aardgas en wordt het stansafval van de stansmachines door een centraal systeem afgezogen. Bij de stansmachines kan middels een schakelaar gekozen worden naar welke perscontainer het afval wordt afgevoerd. Er wordt hier onderscheid gemaakt in grijs, wit en PE karton.

Eerder in 2003 investeerde Alphenaar Stansen al in 3 Bobst stansmachines (2 x 1.020 en 1 x 1.040 mm. formaat) waarvan een met separatieunit. Ook werd een nieuwe Bobst media 100 matic langsnaad plakmachine aangeschaft. Met deze machines kan er nog sneller geproduceerd en geleverd worden dan voorheen. De flexibiliteit blijft zoals de klanten dat gewend zijn.

Michel Sluijmer, tel.nr. 075-6473465
---