Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


Infobulletin

Gepubliceerd op 12-02-2004

Sector Goederen
Categorie Algemeen

HACCP certificaat voor B. Wezenberg

B. Wezenberg Transport b.v. te IJsselmuiden, specialist in nationaal en internationaal groente en fruittransport, heeft december 2003 het HACCP certificaat behaald. Wezenberg Transport (onderdeel van de Wezenberg groep) was reeds GMP gecertificeerd. Wezenberg transport hoopt door deze certificering de kwaliteit en professionaliteit van haar dienstverlening naar een nog hoger niveau te kunnen tillen. Het op- en overslagcentrum, het Agrarisch Logistiek Centrum te IJsselmuiden, was reeds HACCP gecertificeerd.

Wezenberg stelt hoge eisen aan het transport dat zij voor haar klanten uitvoert. Het alsmaar toenemende consumentenbewustzijn met betrekking tot voedselveiligheid, heeft Wezenberg doen beseffen dat HACCP certificering een noodzakelijke stap in de bedrijfsvoering was. Wezenberg Transport b.v. is zich bewust van de schakel die zij vormt in de keten en het belang van zorgvuldige omgang met de verschillende producten.

Wezenberg transport heeft sinds de oprichting in 1945 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit heeft geresulteerd in gespecialiseerde internationaal opererende activiteiten. Inmiddels heeft Wezenberg Transport b.v. zich een plaats verworven tussen de transporteurs van betekenis, waarbij ruim 85 personen werkzaam zijn. De onderneming verzorgt de distributie en transport van levensmiddelen en non food producten. Dit vervoer wordt verricht door middel van koelopleggers, huifopleggers, kippers en onderlossers. In totaal zijn ruim 60 wagens op de weg.

Wezenberg Transport heeft als beleid dat de geleverde diensten aan klanten met uitstekende kwaliteit en uiterste efficiency, flexibiliteit en klantvriendelijkheid dienen te worden uitgevoerd, waarbij continu getracht wordt de dienstverlening optimaal af te stemmen op de specifieke klanteisen.