Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 11 februari 2004

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de unit Handhaving en Vergunningen.

Roos van Dekama Erf 19, dakkapellen zijgevel aanbrengen. Silkeborg 1, dakkapel achterzijde aanbrengen. Mariënwaard 10, dakkapellen aanbrengen.
Cornelis de Houtmanstraat 40 en 42, uitbouw/erker bouwen. Mendelssohnstraat 41, dakkapel voorzijde aanbrengen.

BOUWVERGUNNINGEN
SLOOPVERGUNNING verleend

Verzenddatum 20 januari 2004:
Dorpsstraat 156, zoldervloer aanbrengen.

Verzenddatum 29 januari 2004:
Brücknerstraat 1, dakkapellen aanbrengen.

Verzenddatum 30 januari 2004:
Spoorlaan 18, schaftlokaal veranderen.

Verzenddatum 2 februari 2004:
s-Gravenweg 249, schuur slopen (sloopvergunning). Zwaarddans 52, wanddoorbraak maken.

1e Articuslaan 1, garage uitbreiden.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

DRANK- EN HORECAVERGUNNING BILJARTVERENIGING SCHOLLEVAAR

Het college maakt bekend dat zij voornemens is om Biljartvereniging Schollevaar, gevestigd aan de Borndiep 2A, een Drank- en Horecavergunning te verlenen. Aan deze vergunning zijn gelet op artikel 4 van de Drank- Horecawet een aantal voorschriften verbonden ter voorkoming van mededinging door het verstrekken van alcoholhoudende drank, die uit een oogpunt van ordelijk economisch verkeer als onwenselijk moet worden beschouwd.

De ontwerpbeschikking ligt gedurende een termijn van vier weken vanaf de dag van deze publicatie ter inzage bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis. Gedurende deze vier weken kunnen belanghebbenden hun zienswijzen over de opgenomen voorschriften ter voorkoming van mededinging, bekendmaken bij het college van burgemeester en wethouders.

De ontwerpbeschikking voor de Drank- en Horecavergunning voor Biljartvereniging Schollevaar ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.