Ingezonden persbericht


CenE Bankiers hoog genoteerd op Euromoney Ranglijst

Utrecht, 12 februari 2004 - Het vooraanstaande Financiële tijdschrift Euromoney heeft CenE Bankiers in haar Private Banking ranglijst verkozen als Runner Up in de lijst van beste Private Banks van Nederland. In het Euromoney onderzoek bereikte CenE Bankiers deze plaats achter ABN AMRO Private Banking. Verder werd CenE Bankiers uitgeroepen tot de beste Nederlandse bank op het gebied van Privacy en Security. CenE Bankiers werd in het onderzoek hoog gewaardeerd in de categorieën kwaliteit van het relatiemanagement, dienstverlening aan vermogensvormers, vermogende particulieren en service aan internationale klanten.

Peter Verbaas directeur Private Banking van CenE Bankiers over het onderzoek: "De essentie van Private Banking is het vinden van de juiste personen om de gevraagde diensten aan te bieden. De kwaliteit van de dienstverlening zit hem vaak in de personen. Goede dienstverlening is ook het leveren van maatwerk. Wanneer wij een dienst niet kunnen vinden in de markt dan zetten we deze zelf op. Op basis van deze filosofie hebben we bijvoorbeeld onderhandse aandelenbeurzen voor familiebedrijven opgezet, begeleiden we particuliere verzamelaars met het onderhoud en beheer van hun collecties, begeleiden we topbestuurders van grote ondernemingen en b.v. Managementteams bij MBO´s. Dit aanbod heeft ongetwijfeld mede geleid tot onze positie in de Private Banking ranglijst van Euromoney. Uiteraard zijn wij zeer verheugd met deze waardering".

CenE Bankiers wordt op 24 februari aanstaande gehuldigd tijdens een galabijeenkomst van Euromoney in het Londonse Dorchester hotel.

De gehele ranglijst kunt u vinden op: http://www.euromoney.com

Over CenE Bankiers
CenE Bankiers is een private bank die gespecialiseerd is in het leveren van financiële diensten voor specifieke groepen vermogende particulieren en ondernemers, zoals directeuren-grootaandeelhouders en vrije beroepsbeoefenaren. Als persoonlijke vermogensadviseur biedt CenE Bankiers een totaalpakket bestaande uit financiële planning, effectenadvisering en vermogensbeheer, trustdiensten en private insurances. CenE Bankiers is in 1922 als 'NV Crediet en Effectenbank' in Utrecht opgericht en is een onderdeel van de ING Groep. Als bankiershuis met een belegd vermogen van Euro 2 miljard, combineert CenE Bankiers persoonlijke aandacht en professionaliteit met de zekerheid van een grote financiële instelling. Centraal vanuit Utrecht bedient CenE Bankiers haar klanten door heel Nederland met 400 medewerkers.

Ingezonden persbericht