Ingezonden persbericht


Nieuwsbrief-EXTRA van de PvdA-Haarlem

Jaargang 03, nummer 34, donderdag 12 februari 2004 ==========

Ton de Lange stapt op

Wellicht heeft u in dezer dagen in de media vernomen dat PvdA-wethouder Ton de Lange is gestopt met zijn wethouderschap. Het leek ons goed om u als lezer van de elektronische nieuwsbrief van de PvdA ook rechtstreeks te informeren.

PvdA-wethouder Ton de Lange heeft woensdag 11 februari zijn ontslag ingediend. Ton was sinds april 2002 wethouder van o.a. financiën, verkeer, reiniging en onderwijs. Privé-omstandigheden brachten hem daartoe. "Politiek vereist een topconditie, maximale beschikbaarheid en scherpte. Dit zit er voor mij voorlopig niet in," aldus Ton per brief aan collega's en de partij.

Bestuur en fractie betreuren het aftreden van Ton de Lange. Het is jammer voor Ton persoonlijk en voor de partij. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en daar kan hij nu vanwege privé-omstandigheden niet aan voldoen. Het is juist vanwege het plezier dat hij in het wethouderschap had en wat Ton heeft betekend voor de stad is het moedig dat hij deze beslissing heeft genomen. De PvdA bedankt Ton voor zijn inzet als raadslid en wethouder voor de stad en de partij. Wij hopen dat hij in de toekomst binnen zijn privé-omstandigheden weer ruimte vindt om - zoals hij zelf ook graag wil - zich "weer in te kunnen zetten voor onze stad".

Bestuur en fractie van de PvdA-Haarlem

==========

Op de website van PvdA-Haarlem treft u de brief van Ton de Lange aan de gemeenteraad, college van B&W en afdelingsbestuur.

Website PvdA-Haarlem: http://www.haarlem.pvda.nl/
Brief Ton de Lange: http://www.haarlem.pvda.nl/pvdahaarlem/actueel5.html

==========

Copyright © 13-02-2004 Partij van de Arbeid - Fractie Haarlem

==========
Disclaimer:
Op grond van de algemeen bekende risico's van e-mail berichtenverkeer die door de verzender niet zijn te beïnvloeden, is alle informatie in dit bericht onder voorbehoud.


---- --