Ingezonden persbericht

Nintendo kiest MediaMonks voor online promotie

HILVERSUM, 20040212 -- Nintendo of Europe kiest MediaMonks als partner voor de Europese online product launch van Final Fantasy 'The Crystal Chronicles'.


Nintendo of Europe en MediaMonks B.V. slaan de handen in één bij het lanceren van de exclusieve GameCube versie van de Final Fantasy game 'The Christal Chronicles'.

MediaMonks B.V. gaat zich bezig houden met de website en alle online marketing activiteiten rondom deze lancering. Nintendo of Europe koos voor MediaMonks B.V. vanwege het creatieve design, de ervaring in flash development en de eerdere geslaagde samenwerking.
Final Fantasy is de langst lopende game franchise ter wereld. De preview pagina staat vanaf eind januari online op de Nintendo of Europe homepage. De definitieve internetsite en campagne gaan medio maart in zes landen van start. Dit is tevens het startschot voor de Europese promotie van de nieuwe connectivity -technologie waarbij de Game Boy Advance en de Game Cube met elkaar kunnen worden verbonden.

MediaMonks
MediaMonks B.V. is een snel groeiend allround multimedia bedrijf dat sinds haar start in 1999 in Hilversum is gevestigd. De kracht van MediaMonks is het bedenken en uitwerken van opvallende en effectieve concepten over verschillende takken van media. MediaMonks is gespecialiseerd in web toepassingen met veel gevoel voor grafische vormgeving, goed doordachte functionaliteit, zonder het commercieel belang uit het oog te verliezen. MediaMonks heeft al eerder opdrachten uitgevoerd voor onder andere Nintendo of Europe en Heineken International NV.

Nintendo of Europe
Nintendo of Europe is het Europese hoofdkantoor van Nintendo, leidinggevende fabrikant van consoles en games. Nintendo is o.a. de producent van de Game Cube en Game Boy consoles en heeft in haar bestaan digitale iconen voortgebracht als Super Mario, Donkey Kong en Zelda. Als gecentraliseerd startpunt voor de marketing coördineert Nintendo of Europe de online promotie van haar nieuwe spellen en producten voor de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Italië en Spanje.




Ingezonden persbericht