MAATJES EVENEMENTEN

Single-Event

Persbericht

Single-event

Na de kinder- en seniorenbeurzen, nu eindelijk Single-event, dé beurs voor alleengaanden. Single-event gaat in op de belangen en interesses van alleengaanden.
Life-style, vakantie en vrije tijd, contact en communicatie maar ook praktische zaken zoals voeding en huisvesting komen hier aan bod.

Waarom Single-event?
Alleengaanden zijn de snelst groeiende markt in onze maatschappij. Momenteel zijn er 3,4 miljoen alleengaanden. Het ontbinden van relaties en de toenemende vergrijzing leiden ertoe dat dit aantal zal toenemen tot 3,8 miljoen in 2004! Alleengaanden hebben een andere life-style dan mensen met een vaste relatie. Alleengaanden hebben behoefte aan specifieke producten en aan gerichte informatie. Tijd dus om een stap naar deze groep te zetten door persoonlijke aandacht, informatie en aangepaste producten. Daarom een laagdrempelig evenement, gericht op de alleengaande tussen 30 en 55 jaar.

Hoe ziet Single-event eruit?
Single-event is een 3-daags evenement. Binnen Single-event worden een achttal thema-s in aansprekende straten en pleinen gepresenteerd. Standhouders krijgen gelegenheid hun specifieke producten voor de alleengaanden te presenteren. Bezoekers kunnen slenteren tussen diverse stands. Op gezellige terrasjes of in de sfeervolle tapaz-bar wordt een drankje met of zonder hapje genuttigd. De bezoeker maakt zijn eigen programma, al naar gelang zijn/haar behoefte worden boeiende workshops en informatieve lezingen bezocht. De lezingen en workshops worden gehouden door deskundigen op het gebied van echtscheiding, het combineren van kind en carrière, loopbaanplanning en zo meer.
Levende muziek en straattheater draagt bij aan een bijzondere sfeer.

Op het sfeervolle Culinair en sfeer plein kan de creatieve of kooklustige bezoeker meedoen aan een kookclinic met een meesterkok. Ook mag een wijntje geproefd worden in een gezellige proeverij in bodega-stijl. Het thema contact en communicatie kan hier een bijzondere dimensie krijgen.
De bezoeker loopt verder door de zonnige vakantie- en vrijetijdstraat, een straat die bruist van energie. Echte genieters en genietster laten zich met een maskertje of make-up verwennen in het verzorging en gezondheidsplein.
Klussen en woninginrichting zijn een verhaal apart voor de alleengaande. Kluscursussen, elkaar helpen, nuttige tips.... Dit alles is ook te vinden op Single-event.

Kortom, te veel om op te noemen.

Waar en Wanneer?
In de Brabanthallen in S-Hertogenbosch, op 13, 14 en 15 februari 2004. En dat is geen toeval! Valentijnsdag zal Single-event een bijzonder karakter geven!

Bezoek ook onze web-site: www.singleevent.nl

31 okt 03 09:00