Ingezonden persbericht


xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

711102.gif PERSBERICHT

Implementatie nieuwe technologieën geven notebooks nieuwe impuls.

VX7000 overtreft de gemiddelde PC met gemak.

Heemstede, 13 februari 2004 - Advance Technology, al bijna 25 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert 1 maart het nieuwe Advance VX7000 notebook. De VX7000 is in heel Nederland en België verkrijgbaar.

De toenemende vraag naar notebooks stimuleert de fabrikanten om steeds meer en steeds sneller de nieuwste technologieën in het notebook te implementeren. De hedendaagse gebruiker stelt dan ook hoge eisen. Een notebook van Advance doet tegenwoordig niet meer onder voor een PC. Sterker nog, het notebook is zelfs beter dan een PC. De Advance VX7000 kan niet alleen als desktop vervanger worden ingezet, maar ook als mobiele server, multimediastation en als videobewerkingsstation.

De Advance VX7000 is een unicum in Nederland. Voorzien van een 17" WUXGA TFT-scherm en de beste grafische kaart van dit moment, de ATI 9700 fire GL met 256Mb DDR RAM geheugen, geeft een fantastisch beeld. Tezamen met een full-size toetsenbord, meerdere interne harddisks, geïntegreerde megapixel camera, etc. betekent dit het meest geavanceerd systeem.

De VX7000 maakt gebruik van de nieuwste Intel Pentium 4 processoren tot 3.6GHz en een Front Side Bus van 800MHz (FSB zorgt voor de datadoorvoer van en naar de processor tussen de verschillende onderdelen).

RAID 0 en 1 waren voorheen alleen gemeengoed bij desktops en servers. Maar Advance zet hier een nieuwe standaard neer door dit toe te passen in haar nieuwe VX7000 notebook. Door gebruik te maken van 2 harde schijven (7200RPM) kan er naast meer snelheid ook een totale opslagcapaciteit van 160Gb geboden worden. Middels de RAID 0 functie wordt er meer snelheid verkregen en via RAID 1 beschikt men over mirror technologie, zodat er nooit meer data verloren gaat.

Wat netwerken betreft komt de VX7000 niets tekort. Naast de standaard Wi Fi module is de VX7000 uitgerust met een Gigabit netwerkaansluiting. Optioneel is er ook een BlueTooth module verkrijgbaar.

Een snel notebook is niets zonder snel en voldoende geheugen. Dus is er de mogelijkheid om totaal 2Gb aan geheugenmodules te plaatsen die draaien op een snelheid van max. 400MHz.

De VX7000 is een fantastische multimediamachine. Standaard wordt er een combo DVD-speler en een TV-tuner meegeleverd. Maar voor wie meer wil is er ook een DVD-brander te verkrijgen. In het scherm is een megapixel camera gemonteerd waardoor een externe webcam niet meer nodig is.

Ook op audiogebied is de VX7000 een topmachine. Naast de standaard digitale audio- uitgang (SPDIF) beschikt de VX7000 ook over analoge uitgangen voor 6 kanaals surround sound. Surround speakersets kunnen hier dus eenvoudig op aangesloten worden. Zelfs een krachtige subwoofer is standaard aanwezig.

Op grafisch gebied staat de VX7000 zijn mannetje. Voorzien van de nieuwste grafische chip van ATI, met 256Mb geheugen en 8x AGP, is elke game probleemloos te spelen. Ook het bekijken van een DVD is een belevenis met de VX7000.

De Advance VX7000 beschikt over alle gangbare aansluitingen (o.a. USB 2.0 en Firewire), inclusief een digitale monitoraansluiting (DVI) om een extern TFT-scherm aan te sturen (uniek in Nederland).

Optioneel zijn er veel extra's te verkrijgen in de vorm van meerdere harddisks, DVD-brander, 6-in-1 kaartlezer, BlueTooth module en extra batterijen. Alle modules en opties zijn intern in het notebook onder te brengen.

De Advance VX7000 is verkrijgbaar vanaf ¤ 1.990,- (excl. Btw) inclusief 3 jaar on-site garantie.

711107.gif

Advance Technology

Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook vooraanstaande merken zoals ViewSonic, Sony-, Toshiba- en HP-producten.



Ingezonden persbericht