Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving 15 februari

Den Helder 15-02-2004 - 16.00 uur

Aanhoudingen na mishandeling
Schagen, zondag 15 februari 2004.
Zondagochtend omstreeks 3.00 uur heeft de politie van Noord-Holland Noord drie jongeren aangehouden die verdacht worden van de mishandeling van twee jongens. De verdachten zijn drie jongeren uit Schagen in de leeftijd van zestien tot zeventien jaar. Zij hadden na een woordenwisseling twee jongens van zeventien jaar uit de omgeving van Anna Paulowna met een bijtend goedje in de ogen gespoten en vervolgens mishandeld. Dit alles vond plaats in de omgeving van 't Vosje in Schagen.

Woninginbraak
Den Helder, zondag 15 februari 2004.
In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een woning aan de Beatrixstraat in Den Helder waarbij een geldbedrag is gestolen. Het is nog niet bekend hoe de inbrekers binnen zijn gekomen.

Onder invloed in de auto
Hippolytushoef, zondag 15 februari 2004.
Zondagochtend even na 1.30 uur is een 38-jarige automobiliste uit Hippolytushoef bekeurd wegens het rijden onder invloed op de Elft in Hippolytushoef. De vrouw blies 490 ug/l terwijl 220 ug/l het wettelijk toegestane maximum is. De vrouw werd gecontroleerd nadat zij met haar auto tegen een lichtmast langs de Elft was aangereden.

Alcoholcontrole
De Cocksdorp, zondag 15 februari 2004.
Zondagochtend rond 5.30 uur zijn 35 automobilisten op alcohol gecontroleerd langs de Muyweg in De Cocksdorp. Geen van de bestuurders had teveel gedronken.
Wieringerwerf/Middenmeer/Hippolytushoef, zondag 15 februari 2004. In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie van Noord-Holland Noord 38 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer op diverse locaties in Wieringerwerf, Middenmeer en Hippolytushoef. Geen van de bestuurders had teveel gedronken.

Gestolen auto afgebrand
Den Helder, zondag 15 februari 2004.
Zondagochtend is er een grijze Opel Kadett gestolen vanaf het Middelzand in Den Helder. Even verderop is de auto later op de ochtend brandend teruggevonden in de buurt van een sporthal op het Middelzand. De auto is totall-loss.