Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 5 februari 2004 vl/mr

Commissie landbouw, natuur en voedselkwaliteit voert overleg veenkolonien in veendam

Op maandag 16 februari 2004 organiseert de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, in samenwerking met de Stuurgroep Agenda voor de Veenkoloniën, een rondetafelgesprek en een algemeen overleg over de sociaal-economische situatie in de Veenkoloniën en specifiek over de landbouwsector in dit gebied.

Tijdens het rondetafelgesprek van 10.00 tot 12.00 uur wordt gesproken met betrokken organisaties. Het publiek kan tijdens dit rondetafelgesprek ook inspreken. Van 14.00 tot 16.00 uur vindt een algemeen overleg over de Veenkoloniën plaats tussen de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en minister Veerman (LNV), naar aanleiding van een brief van de minister (29 200 XIV, nr.46).

Beide overleggen zijn openbaar en vinden plaats in het Waterschapshuis te Veendam (Aquapark 5). Het is de eerste keer dat de Kamer een debat buiten Den Haag voert met het Kabinet.

Indien u op 16 februari niet aanwezig kunt zijn in Veendam, dan kunt u de overleggen rechtstreeks via www.tweedekamer.nl volgen.

De volgende leden nemen deel: Atsma (CDA, Voorzitter), Koopmans (CDA), Waalkens (PvdA), Smeets (PvdA), Tichelaar (PvdA), Kruijsen (PvdA), Verdaas (PvdA), Snijder (VVD), Van den Brink (LPF) en Van Velzen (SP).

Meer informatie vindt u op de website van de commissie LNV op www.tweedekamer.nl



Tweede Kamer der Staten Generaal