Gemeente Oss


6/2/2004 - Gemeente Oss maandag 16 februari gesloten

Op maandag 16 februari is er bij de balies van de gemeente Oss géén dienstverlening mogelijk. Dit geldt voor het gemeentehuis in Oss, de ir. Diddewerf, het WVG-loket, de hulpsecretarieën in Berghem en Megen en het servicecentrum in Ravenstein.

Verbouwing
De sluiting op maandag 16 februari heeft te maken met een verbouwing in het gemeentehuis die nodig is de nieuwe telefooncentrale. Daarvoor worden de servers van het gemeentelijke digitale netwerk verplaats. Dat gebeurt in het weekend van 14 en 15 februari . Het ontmantelen, verhuizen en weer opbouwen van de servers kost meer dan twee dagen tijd. Daarom zijn de databases maandag 16 februari niet te gebruiken voor dienstverlening aan inwoners en andere bezoekers. Op dinsdag 17 februari zijn alle digitale bestanden weer bruikbaar en is de dienstverlening weer als normaal.

Telefoon blijft in de lucht U kunt de gemeente Oss op maandag 16 februari wél telefonisch bereiken. Doordat de digitale dienstverlening op die dag niet werkt, zal niet op al uw telefonische vragen antwoord mogelijk zijn.