Heuvelrug 10.40 uur

Utrecht 16-02-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Getuigenoproep
VEENENDAAL Op vrijdag 13 februari is een 15-jarige jongen uit Veenendaal lastig gevallen door een automobilist. Omstreeks 16.10 uur liep de jongen over de Aletta Jacobslaan waar hij door de man werd aangesproken op een dwingende manier. De jongen vertrouwde het niet en liep weg.

Het signalement van de man is als volgt:
Man met getinte huidskleur, ongeveer 30 jaar oud. Gekleed in een felgekleurd vest. De man reed in een donkerkleurige Audi, mogelijk een nieuw model.

De politie is op zoek naar een blonde vrouw, welke getuige was van het incident. Zij liep met haar kind in een buggy langs en heeft mogelijk het kenteken genoteerd. De politie zou graag met haar en ook andere getuigen in contact willen komen. U kunt bellen naar politiebureau Heuvelrug: 0900-88 44.

Inbrekers aangehouden
VEENENDAAL Op zondagavond kreeg de politie melding van een 48-jarige man uit Veenendaal, dat er werd ingebroken in zijn huis aan de Prins Willem Alexanderpark.

Omstreeks 19.30 uur kwam de politie ter plaatse waar zij 2 mannen het flatgebouw uit zagen lopen. Deze 2 mannen hadden de bewoners van het pand al meerdere malen bedreigd en hadden nu geprobeerd in te breken. De 39-jarige en 22-jarige mannen, beiden uit Veenendaal zijn aangehouden en meegenomen voor verhoor. Bij nader onderzoek vond de politie meerdere inbraaksporen en inbrekerswerktuigen bij het pand.

Radardetector
VEENENDAAL Op zondagavond is een 25-jarige automobilist uit Veenendaal bekeurd voor het rijden met een radardetector. Omstreeks 19.45 uur reed de man over de Rondweg west. Daar werd de radardetector door patrouillerende politieagenten opgemerkt, waarna de man aan de kant werd gezet. De man heeft een bekeuring gekregen en de radardetector is in beslag genomen.