--------------------------------------------------------------------------
      Hans Middelburg nieuwe country manager BMC Software Nederland       
--------------------------------------------------------------------------


Schiphol-Rijk, 16/02/2004

BMC Software heeft Hans Middelburg benoemt als nieuwe country manager van BMC Software Nederland. Hij beschikt over managementervaring bij zowel bedrijven in de IT als de financiële sector en wordt verantwoordelijk voor het versterken van de positie van BMC Software en de verdere uitbreiding van Business Service Management (BSM) in Nederland. Hans Middelburg rapporteert aan Jeff Marshall, NER Regional Vice President en is als country manager tevens lid van het NER management team.

Hans Middelburg was voorheen Central European Director bij Experian, waar hij verantwoordelijk was voor de activiteiten in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Hij leidde daar ondermeer het integreren van een door Experian gekochte onderneming en maakte Experian tot een winstgevende onderneming. Voorafgaand aan zijn functie bij Experian stond Hans Middelburg aan het hoofd van de Nederlandse vestiging van StorageTek. In zijn langlopende carriëre bekleedde hij ook senior management posities bij Xerox en Nashuatec. Hans Middelburg volgt Ronald de Jonge op, die sinds 1992 aan het hoofd stond van BMC Software in Nederland.

Hans Middelburg verklaart: "De stap van een financiële dienstverlener naar BMC Software is vrij logisch omdat BMC Software veel zaken doet met financiële dienstverleners. Vanuit mijn ervaring in zowel de financiële sector als de IT-branche weet ik dat de BSM-strategie van BMC Software hout snijdt en enorm potentieel heeft. Ik verheug me er dus op voor het bedrijf te werken dat in de markt gezien wordt als koploper wat betreft het omzetten van het BSM-concept in concrete producten en diensten."

Jeff Marshall, NER Regional Vice President voegt toe: "Wij hebben Hans met zijn uitgebreide ervaring op managementgebied graag aan boord. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij het team goed zal leiden, de verkoopprestaties zal stimuleren, de bestaande uitstekende dienstverlening aan onze klanten in Nederland nog verder zal versterken en zal helpen BSM nog meer tot het hart van onze groeistrategie te maken."
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

BMC Software
BMC Software is toonaangevend op het gebied van enterprise management oplossingen waarmee bedrijven IT vanuit zakelijk perspectief kunnen beheren. De doelstelling van Business Service Management wordt nagestreefd d.m.v. de oplossingen van BMC Software die bedrijfssystemen, applicaties, databases en service management omvatten. BMC Software werd opgericht in 1980 en heeft wereldwijd vestigingen. BMC Software realiseerde in boekjaar 2003 een omzet van zo'n $1,3 miljard. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com/netherlands.

Voor redactionele informatie:
BMC Software B.V.
Remco van Dijk

+31 20 354 86 00
Remco_van_Dijk@bmc.com
NewsEngine PR Nederland
Ineke Tiesinga

+31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:BNL0024-196ECA