Ingezonden persbericht

Doelgroepgericht verspreiden alternatief voor spam

Nieuwsbrievenbeheer.nl geeft mens en milieu de ruimte

Veel mensen storen zich aan de enorme hoeveelheid drukwerk die wekelijks door de brievenbus opgedrongen wordt. Ook spam via e-mail is daarvan een voorbeeld. Mensen worden haast verplicht een sticker op de deur te plakken, dan wel een filter op de PC te installeren. De vegetariër krijgt aanbiedingen voor vers vlees en kinderen worden geconfronteerd met zaken waar zij nog niet aan toe zijn.


De website nieuwsbrievenbeheer.nl is hiervoor de doeltreffende oplossing. Zo verstuurt men doelgericht, snel en uiterst gebruiksvriendelijk alleen die informatie die wenselijk is. Doordat drukwerk overbodig is werkt nieuwsbrievenbeheer.nl mee aan een beter milieu. Naast het milieuvriendelijke aspect wordt er ook veel geld bespaard. Zo zijn portokosten en drukwerkkosten verleden tijd.

Het systeem is zeer eenvoudig. De gebruiker geeft aan welke doelgroepen hij of zij wenst aan te schrijven. Dat gebeurt via het beheren van eigen groepen, denk bijvoorbeeld aan vaste klanten, leden van verenigingen of debiteuren van een onderneming. Op deze manier wordt ook veel papier uitgespaard en dito afval voorkomen.

Vanuit de vertrouwde huisstijl en met het vaste logo kan de gebruiker een nieuwsbrief opmaken naar eigen inzicht. Omdat er gebruik wordt gemaakt van internet is een vaste werkplek niet noodzakelijk.

Kortom, nieuwsbrievenbeheer.nl is een uitstekend alternatief voor iedereen die op een snelle manier zijn doelgroep wil bereiken en daarbij zijn economische rendement wil koppelen aan een beter milieu.