Ingezonden persbericht

PERSBERICHT 19 december 2003

Geachte Redactie ,

Heliview organiseert congres Linux & Open Source voor de Publieke Sector

Heliview organiseert op 19 februari 2004 het congres "Linux & Open Source voor de Publieke Sector" in Stadion Galgenwaard te Utrecht.

Nadat in afgelopen jaar de Duitse, Franse en Engelse overheden massaal over gegaan zijn op Linux en Open Source, zal volgens veel kenners 2004 het jaar voor Linux en Open Source voor de Nederlandse overheid worden.

Gemeenten als Amsterdam en Nijmegen nemen op dit moment al initiatieven om de mogelijkheden van Open Source software in hun organisatie te verkennen. Ook steeds meer zorg- en onderwijsinstellingen stappen over op Linux en Open Source.

Het congres Linux & Open Source voor de Publieke Sector geeft in een dag een overzicht van de mogelijkheden die Linux en Open Source Software te bieden hebben. Het congres reikt bovendien handvatten aan om Linux en Open Source Software succesvol te implementeren.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. GeĂŻnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.