Ingezonden persbericht


Persbericht

ISIT organiseert workshop Information Lifecycle Management

Naarden, 28 januari 2004 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, organiseert op 19 en 20 februari 2004 in haar Storage Democentrum in Naarden de workshop Information Lifecycle Management. Deze informatieve workshop is gericht op IT-professionals die meer rendement willen halen uit hun storage-omgeving. Tijdens de workshop leren deelnemers data beheren gedurende de hele 'levenscyclus', van creatie tot archiveren, met als resultaat een aanzienlijke kostenbesparing. Aan de hand van analyse, demonstraties en een productoverzicht wordt een helder beeld gegeven van huidige en toekomstige mogelijkheden.

Het uitgangspunt van Information Lifecycle Management is dat minder actuele of waardevolle data na verloop van tijd wordt weggeschreven naar goedkopere media. Uiteraard wel zo dat een enkel bestand weer snel en eenvoudig opgehaald kan worden. Dit is mede van belang vanwege het feit dat organisaties straks verplicht zijn e-mail jarenlang te archiveren.

Agenda-informatie:
Activiteit: Workshop 'Information Lifecycle Management' Locatie: ISIT Storage Democentrum, Naarden
Tijd: 18, 19 en 20 februari 2004, 10:00 uur tot 16:00 uur

Workshops en Seminars van ISIT
Het afgelopen jaar hebben meer dan 500 mensen deelgenomen aan één van de workshops van ISIT. Deze informatieve sessies tellen maximaal 30 deelnemers en worden gehouden in het Storage Democentrum van ISIT in Naarden. Ook het Storage Vision & Focus Event van ISIT, dat in 2003 voor de vijfde keer werd georganiseerd, trekt jaarlijks meer dan 400 deelnemers en is daarmee het grootste onafhankelijke storage-evenement in de Benelux. In 2004 zal dit seminar weer worden georganiseerd op dinsdag 21 september in Nederland en donderdag 23 september in België.

Voor meer informatie of aanmelding:
ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

Over ISIT - The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie realiseert oplossingen op turn-key basis; van advies tot en met implementatie en support. Ook is zij actief als Storage Service Provider. ISIT beschikt tevens over een eigen trainingsinstituut en democentrum. De organisatie heeft een vestiging in Nederland en België en partnerships met toonaangevende storage leveranciers als: ADIC, Cisco Systems, CommVault, EMC, Legato, Network Appliance, StorageTek, Softek en Veritas. Ook is zij lid van de Storage Network Industry Association (SNIA). Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd.

Ingezonden persbericht