Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Datum: 16 februari 2004

19 februari: start 'ondernemende staten'

Op donderdag 19 februari aanstaande organiseert VNO-NCW Noord samen met Provinciale Staten van Fryslân een bijeenkomst in het Provinciehuis te Leeuwarden. Deze bijeenkomst vormt de officiële aftrap van het project 'ondernemende staten'. Binnen de provincie zijn liefst 38 koppels gevormd van statenleden en onderne-mers.

Voorafgaande aan de provinciale verkiezingen werd gezamenlijk vastgesteld dat de marktsector en de politiek elkaar vaker op verschillende frequenties behoren te ont-moeten. Hierdoor is de kans aanwezig dat over zaken die de ondernemer of politiek raken onvoldoende interactie plaatsheeft met het (politieke) werk-veld.'Ondernemende Staten' is het antwoord op de van twee kanten uitgesproken wens de contacten tussen beide geledingen te intensiveren. In de wandelgangen is duidelijk geworden dat diverse koppels met voortvarendheid aan de slag zijn gegaan. Dit stemt hoopvol. Bovendien sluit de dualisering van de poltiek uitstekend aan op een nadere kennismaking met het werkveld.

Programma 19 februari
19.30 uur ontvangst
20.15 uur welkom dhr. F. Kuipers
vice-voorzitter Provinciale Staten
20.25 uur introductie de heer D. van Tuinen
bestuurslid VNO-NCW Friesland
20.30 uur met behulp van een aantal prikkelende stellingen zal onder leiding van Gerrit Ybema een discussie worden gevoerd over de onderwerpen die de provincie Fryslân en haar ondernemers raken. 22.15 uur einde bijeenkomst
start informeel samenzijn
23.00 uur einde programma

Voor meer informatie over deze persuitnodiging: team Communicatie provincie Fryslân, tel. 058 * 292 57 35.