Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-02-2004

Internet
Twee vandaag
www.tweevandaag.nl

Vernieuwde site twee vandaag online

Op donderdag 19 februari a.s. gaat de vernieuwde site van het actualiteitenprogramma TWEE VANDAAG on line. De vernieuwing aan www.tweevandaag.nl is vooral te zien aan de veelheid aan informatie, interactie en exclusiviteit.

Voor de vernieuwde site is er effectiever gebruik gemaakt van de grote hoeveelheid data die TWEE VANDAAG bezit. Met één druk op de knop kun je vinden wat TWEE VANDAAG die avond uitzendt. Daarnaast kan de bezoeker zijn/haar kennis verbreden door zich te verdiepen in de uitgebreide achtergrondinformatie en uniek (beeld)materiaal. Ook kun je op de site je mening kwijt en een discussie aangaan met medebezoekers. Ten slotte kan de bezoeker via de site reageren op studiodiscussies of op uitspraken van studiogasten in de uitzending.

Verder is het gebruik van stellingen een nieuw onderdeel. Voor aanvang van de uitzending wordt een stelling geplaatst op de site, de reacties worden geselecteerd en de meest inhoudelijke worden in de uitzending aan de gast voorgelegd.

Ook nieuw is het exclusief aanbieden van extra lange, soms ongemonteerde interviews met prominenten uit de culturele en politieke wereld. Bovendien heeft het gesprek met de minister-president een prominente plaats op de site gekregen.

Naast deze vernieuwingen biedt www.tweevandaag.nl ook de vertrouwde nieuwsbrieven, documenten, biografieën en peilingen en via het uitgebreide archief zijn de uitzendingen terug te vinden.



Ingezonden persbericht