Gemeente Den Helder

19-02-2004
Nieuw: Infopunt Van Galenbuurt

Afgelopen maandag heeft het infopunt Van Galenbuurt haar deuren geopend. Het infopunt is een initiatief van de gemeente en is gevestigd aan de Van Galenstraat 53. Wij hopen op deze manier beter aanspreekbaar te zijn voor de bewoners van de Van Galenbuurt. Het gaat hierbij vooral om zaken die de bewoners direct treffen, zoals momenteel het omvangrijke rioleringsproject.

Het infopunt Van Galenbuurt is voorlopig geopend op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. Op deze tijden is gemeentelijk opzichter W. Oosterbeek aanwezig om alle vragen over het vervangen van de riolering in de Van Galenbuurt te beantwoorden. In een later stadium neemt ook de bouwkundig adviseur G. Fransen zijn intrek in het infopunt Van Galenbuurt. Bij hem kan men terecht met vragen en ideeën over woningverbetering. Verder kunt u natuurlijk ook altijd gebruik maken van het spreekuur van wijkconciërge D. Joor. Dit spreekuur is op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur en blijft plaatsvinden in buurthuis De Beuk.

Het bestaan van het infopunt Van Galenbuurt hebben we aan de bewoners bekend gemaakt door huis-aan-huis een amaryllisbol en een informatiebrief aan te bieden. Deze amaryllisbol symboliseert een bloeiende Van Galenbuurt. Want dat is waar alle verbeteringen toe moeten leiden.