ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, donderdag 19 februari 2004

T.a.v. de sportredactie

Frans Adelaar voor drie jaar naar ADO Den Haag

Frans Adelaar wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer van ADO Den Haag. Adelaar zal een contract ondertekenen dat hem voor de periode van drie jaar verbindt aan de residentieclub.

Adelaar zal volgend seizoen samenwerken met de huidige trainer Lex Schoenmaker, waarbij Adelaar eindverantwoordelijk zal zijn voor de resultaten van het eerste elftal. Tevens zal hij worden toegevoegd aan het technisch platform, waarin directie, technische staf en enkele adviseurs van de club vertegenwoordigd zijn. Gezamenlijk bepalen zij het technisch beleid van ADO Den Haag.

Algemeen directeur Robert Langenbach: "Wij zijn zeer tevreden dat wij overeenstemming met Frans Adelaar hebben bereikt en hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking. De verwachting is dat Frans met zijn kennis en ervaring ADO Den Haag weer een stap verder kan brengen."

Frans Adelaar: "Ik ga wederom aan de slag bij een echte volksclub met een fanatieke aanhang. In het verleden was ADO Den Haag een gerenommeerde eredivisieclub. Mede door de komst van een nieuw stadion kunnen die tijden herleven. Het is voor mij een uitdaging een bijdrage te kunnen leveren aan de verwezenlijking van de ambitieuze toekomstplannen."

Adelaar speelde van 1979 tot 1990 bij FC Utrecht. Als trainer was hij eerder werkzaam bij FC Utrecht, Akratitos (Griekenland) en gedurende het huidige seizoen bij De Graafschap. Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met:

Mark Jansen
PR & Communicatie
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 188 17 396
E: m.jansen@adodenhaag.nl
I: www.adodenhaag.nl