Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.


P E R S B E R I C H T


19 februari 2004


Onderwerp: POLITIEWIJZER 2004


Wie is mijn wijkagent, wanneer is het politiebureau geopend en hoe kan ik de politie telefonisch bereiken? Welk nummer moet ik bellen om mijn bankpas te blokkeren als deze gestolen is en hoe kan ik mijn huis het best beveiligen tegen inbrekers ?


Deze en andere onderwerpen staan in de POLITIEWIJZER 2004 die ook dit jaar weer verspreid wordt in de politieregio Noord- en Oost-Gelderland (het gebied van Harderwijk tot Winterswijk)
Vanaf eind februari wordt het boekje huis aan huis bezorgd. Als u een Nee-Nee of Nee-Ja-sticker op uw brievenbus hebt krijgt u de Politiewijzer niet automatisch in de brievenbus. Heeft u er wel belangstelling voor, dan kunt u een exemplaar ophalen op het plaatselijke politiebureau. Dit geldt natuurlijk wel zolang de voorraad strekt.
Niet alle onderwerpen komen in het boekje aan de orde en mocht u vragen over andere politieaangelegenheden hebben, dan kunt u ook altijd met vragen terecht bij ons Politie Service Centrum op ons telefoonnummer 0900 - 8844 of op onze internetsite www.politie.nl/ noord_en_oost_gelderland


Einde bericht.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52

---- --