Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nu 3 hotels in Amsterdam en 5 op de Waddeneilanden;

WestCord Hotels nieuwe eigenaar van Ramada Amsterdam City Centre

Amsterdam, 19 februari 2004 - Het Ramada Amsterdam City Centre is vanaf 1 januari 2004 onderdeel van WestCord Hotels geworden; WestCord heeft het driesterren hotel van de AMS hotelgroep gekocht. De nieuwe eigenaar beschikt nu over acht hotels, waarvan vijf op de Waddeneilanden en drie in Amsterdam.

Nieuwe inrichting
Boekingen voor het Ramada Amsterdam City Centre verlopen vanaf 1 maart niet meer via de reserveringslijn van AMS hotels, maar via het hotel zelf: 020-4220011. De nieuwe General Manager van het hotel is Christian Westers, afkomstig van Golden Tulip Resort Noordsee, één van de andere WestCord hotels. Westers gaat het één en ander veranderen. "De huidige trend is fris, modern en stijlvol. Wij spelen hierop in door de lobby en het restaurant te verbouwen. Het ontwerp is van Klaasen Interieur, het bureau dat ook verantwoordelijk is voor de inrichting van het Golden Tulip Amsterdam Art. We verwachten dan ook een mooi resultaat."

Faciliteiten
Het centraal gelegen Ramada Amsterdam City Centre aan de Nieuwezijds Voorburgwal 50 is een stijlvol hotel in het hartje van de stad. Een perfecte uitvalsbasis om heel Amsterdam te verkennen. De 106 kamers beschikken over een bad of douche en privé toilet, föhn, privé-kluis, kleurentelevisie, CNN, telefoon met directe buitenlijn en broekenpers. Alle zes verdiepingen zijn voorzien van strijkfaciliteiten en een ijsblokjesmachine. Ook biedt het hotel een wasserijservice en is er een ingang voor minder valide gasten.

WestCord Hotels
WestCord staat voor luxe, comfort en persoonlijk contact. Elk hotel is uniek door haar eigen specifieke karakter en sfeer, echter gelijk in haar visie op gastvrijheid. De acht WestCord hotels liggen verspreid over de Waddeneilanden en Amsterdam. Op Vlieland: 'Hotel de Wadden' in het dorp en aan het strand 'Golden Tulip Resort Strandhotel Seeduyn'. Op Terschelling: 'Golden Tulip Resort Hotel Schylge' aan de haven en in het bos 'Golden Tulip Resort Hotel Boschrijck'. Op Ameland bij het dorp Nes: 'Golden Tulip Resort Hotel Noordsee'. Vlakbij het centrum in Amsterdam: 'Tulip Inn Amsterdam Art' en daarnaast 'Golden Tulip Amsterdam Art' dat 26 februari feestelijk geopend wordt. Ook ín het centrum beschikt WestCord nu over een hotel: 'Ramada Amsterdam City Centre'; een modern hotel in één van de oudste wijken van Amsterdam.

Voor meer informatie zie: www.ramadainternational.com of www.westcordhotels.nl.


- - - - - - - - - -



Ingezonden persbericht