AutoRai

19-2-2004

Hyundai loopt zich warm voor Portugal

Hyundai ziet het komende Europees Kampioenschap voetbal vol vertrouwen tegemoet. Want hoewel het voetbalfestijn pas op 12 juni van start gaat, is het team van Hyundai nu al in topvorm.

Alle modellen van de handige, compacte Atos tot de sportieve en veelzijdige Santa Fe staan klaar om te scoren. Niet minder dan zeven actiemodellen staan in de voorhoede! Voor Hyundai kan de aftrap van het EK voetbal niet snel genoeg komen!

Dat Hyundai officieel hoofdsponsor is van het EK voetbal in Portugal, is alom bekend. Maar het sportieve evenement, dat van 12 juni tot en met 4 juli plaatsvindt, is voor Hyundai nog ver weg. Daarom zet het merk nu alvast zeven sterspelers in om het elftal van Hyundai naar het succes te leiden!

Het team van Hyundai
Hyundai heeft een mooi, uitgebalanceerd team samengesteld en elke speler heeft zijn eigen specialiteit. De Atos is de onbetwiste koploper in de klasse van de mini-MPVs. Velen hebben de Atos in hun hart gesloten vanwege zijn veelzijdigheid en de comfortabele hoge zit. Ook de Getz en de Matrix zijn onverminderd populair. De absolute topper op MPV-gebied is natuurlijk de Trajet, die aan zeven personen een riante plaats biedt. Al veel jonge gezinnen én zakelijke rijders hebben ontdekt dat de voordelige Accent en Elantra ruime, sportieve en veilige autos zijn. De Santa Fe en Terracan zijn bij uitstek geschikt voor mensen die op zowel onverharde als gebaande wegen maximaal comfort verlangen. En de Coupé is dé auto voor mensen die een onvervalste sportauto wensen. Wie én veel ruimte voor passagiers én veel ruimte voor lading wil hebben, komt automatisch uit bij de H200 Business Edition. Kortom, Hyundai heeft voor iedereen een geschikte auto in het programma.

Zeven sterspelers
Niet minder dan zeven actiemodellen zijn de sterspelers van het team. De Getz Sky en Motion, de Matrix Cool en Motion, de Santa Fe Motion en de Club Edition-uitvoering van de Trajet. Daarnaast staat ook de Coupé Sport in de basis.

Getz Motion
De aftrap is voor de Getz Motion, een bijzonder rijk uitgerust model voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als basis geldt de 1.3i GLS-uitvoering. Hij onderscheidt zich door zijn fraaie lichtmetalen velgen met brede banden en door zijn achterspoiler. Uiteraard staat veiligheid voorop, want ABS en EBD zijn standaard op de Getz Motion. In het interieur zijn stuurwiel en pookknop afgewerkt met leer en zijn de stoelen voorzien van bijzondere Dynamic-bekleding. De voorstoelen zijn bovendien uitgerust met een lendensteun. Voor meer comfort zijn de buitenspiegels elektrisch verwarmbaar en heeft de centrale portiervergrendeling afstandsbediening. In de vijfdeursuitvoering zijn bovendien de achterruiten elektrisch bedienbaar. Ten slotte is de Hyundai Getz Motion ook uitgerust met extra tweeters voor de audioinstallatie en een boordcomputer. Deze extras vertegenwoordigen een waarde van 2.850,-. De klant betaalt echter slechts 1.450,-. Dit komt dus neer op een voordeel van

1.400,-! De Hyundai Getz Motion is leverbaar vanaf 13.545,-.

Getz Sky
Met de Getz Sky (basis 1.3i GLS) gaat iedereen echt uit zijn dak. Want behalve een achterspoiler en metallic lak is de Sky ook nog voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak. Ook extra speakers achterin en de afstandsbediening voor de centrale vergrendeling zijn standaard. De meerprijs voor het Sky-pakket bedraagt 620,-. Een sportief aanbod, want de extras vertegenwoordigen een meerprijs van
1.495,-. De klant bespaart dus 875,-. De Getz Sky is leverbaar vanaf 12.715,-.

Matrix Motion
De Matrix Motion scoort vele punten. Wat te denken van dakrails, lichtmetalen velgen, een metal look center paneel en fraaie metallic- of micalak? Deze geven de Matrix een zeer bijzonder uiterlijk. Maar ook aan het comfort is gedacht. Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmbare buitenspiegels zijn standaard. Voor extra veiligheid is de Hyundai Matrix Motion uitgerust met zijairbags. De meerprijs van het Motion-pakket bedraagt slechts 800,-. Dat is maar een klein deel van de 2.480,- die normaal gerekend wordt voor deze uitgebreide lijst van extras. Het voordeel bedraagt dus maar liefst 1.680,-! De Hyundai Matrix Motion (basis 1.6i GL) kost 17.795,-.

Matrix Cool
De Matrix Cool, die is gebaseerd op de 1.6i uitvoering, is uitermate geschikt om naar de after partys in Portugal te rijden. Behalve de verfrissende airconditioning en de middenarmsteun voor de achterpassagiers, is er ook een opbergvakje speciaal voor de zonnebril. De mistlampen vóór en de achterspoiler geven de buitenkant een extra sportief tintje. Voor meer gemak is de centrale deurvergrendeling voorzien van afstandsbediening en zijn de buitenspiegels elektrisch verwarmbaar. Al deze extras hebben een waarde van 1.875,-, maar doordat de klant 1.175,- voordeel wordt gegund, is de meerprijs voor het pakket slechts 700,-. De Matrix Cool kost 16.295,-.

Trajet Club Edition
In de Trajet Club Edition (basis 2.0i GLS) kunnen de passagiers ook tijdens het rijden de mooiste doelpunten nog eens bekijken. Want standaard is dit model uitgerust met een portable dvd-speler van Philips. En voor het bijbehorende geluid is een radio/cd-speler van Pioneer gemonteerd met extra tweeters. Het geluid is bijkans net zo massaal als in het voetbalstadion. Voor een extra sportief uiterlijk is de Club Edition uitgevoerd met lichtmetalen velgen, een achterspoiler en metallic lak. De meerprijs voor het Club Edition-pakket is slechts
200,-, terwijl de extras een waarde hebben van 3.440,-. Dit houdt dus in dat het voordeel voor de klant oploopt tot maar liefst 3.240,-! De Hyundai Trajet Club Edition kost 25.695,-.

Santa Fe Motion
De Santa Fe Motion is er voor de bestuurder die alles wil: alle denkbare luxe is aan boord. Voeg daarbij de allround rijkwaliteiten van de Santa Fe en het is duidelijk dat deze auto erg veel te bieden heeft. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. De inzittenden worden verwend met volledig automatische airconditioning (climate control) met pollenfilter, cruise control, tweeters voor de audioinstallatie, extra luxe bekleding en uitstapverlichting. Het lijstje is nog niet compleet, want ook aan de details is gedacht. Wat te denken van een verlicht contactslot en regelbare dashboardverlichting metal look afwerking van diverse onderdelen in het interieur en een lendensteun voor de voorpassagiers? Ook aan de buitenzijde heeft de Santa Fe een indrukwekkende hoeveelheid extras. Zo is de Santa Fe Motion uitgerust met stoere 17-inch lichtmetalen velgen. De carrosserie is in twee kleuren gespoten en de deurgrepen en de behuizing van de buitenspiegels zijn gespoten in de kleur van de auto. Voor extra gemak is de centrale deurvergrendeling uitgebreid met afstandsbediening en zijn de buitenspiegels verwarmbaar. Als basis voor dit actiemodel geldt de 2.0i 2WD uitvoering (diesel + benzine). Normaliter wordt voor dit pakket 3.435,- gerekend, maar voor de Hyundai Santa Fe Motion geldt een meerprijs van slechts 800,- voor de uitvoering met dieselmotor of 1.000,- voor de versie met benzinemotor. Hierdoor loopt het voordeel op tot wel
2.635,-! De prijzen van de Hyundai Santa Fe Motion beginnen bij 25.995,-.

Coupé Sport
De Hyundai Coupé is natuurlijk van huis uit al zeer sportief. De extras van de Hyundai Coupé Sport, waarvoor als basis de 2.0i FX CVVT geldt, onderstrepen zijn sportieve karakter nog eens. Bijzonder fraai zijn de lichtmetalen velgen met een diameter van maar liefst 17 inch en met banden in de maat 215/45 17. De bestuurder wordt verwend met volledig automatische airconditioning (climate control) met Air Quality Control-systeem. Hierdoor blijft de kwaliteit van de lucht in de auto onder alle omstandigheden optimaal. Uiteraard zijn er ook aan het interieur diverse sportieve accenten toegevoegd, zoals een blank metalen afwerking van de pedalen en de voetsteun. Bij de Hyundai Coupé Sport is de metallic lak gratis. Het Sport-pakket kost 800,-, terwijl de werkelijke waarde 1.625,- bedraagt. Dit betekent een direct voordeel voor de klant van 825,-! De Hyundai Coupé Sport is leverbaar vanaf 24.795,-.

Bedenk een slogan en moedig Oranje aan in Portugal! Hyundai heeft ook een spetterende wedstrijd uitgeschreven en nodigt iedereen uit om een pakkende slogan voor de Nederlandse spelersbus te bedenken. Bij elke dealer wordt 1 winnaar geselecteerd die 2 kaarten wint voor de wedstrijd Nederland Duitsland. In totaal zijn er dus 106 winnaars die 2 kaarten krijgen. Uit de 106 winnende slogans wordt 1 nationale winnaar gekozen, waarvan de slogan op de Nederlandse spelersbus wordt aangebracht.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautos en alle Hyundai-bedrijfswagens.