Rijn & Venen 09.05 uur

Utrecht 19-02-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole
MIJDRECHT Op woensdag 18 februari is een verkeerscontrole gehouden op de Hoofdweg tussen 15.30 en 16.30 uur. Er werden 12 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden (5x), voor niet tonen van de rijbewijs bij de eerste vordering (5x), voor een gladde band (1x) en 1 automobilist werd bekeurd voor het verlopen van de APK van de auto.

Verkeerscontrole
MAARSSEN/ ABCOUDE Op woensdagmiddag om 14.45 uur is een verkeerscontrole gehouden op de Maarssenbroekseslag in Maarssen en op de Burgemeester des Tombeweg in Abcoude. Er werden 34 automobilisten bekeurd, waaronder 23 bekeuringen voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden.

Snelheidscontrole met laser
MAARSSEN Op woensdagochtend is een snelheidscontrole met laser gehouden op de Zuilense Ring. De controle werd gehouden tussen 10.30 uur en 11.30 uur. Er werden 4 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximum toegestane snelheid van 100 km/h, waarbij de hoogst gemeten snelheid 144 km/h was.

Bromfietscontrole door scooterteam
MAARSSEN Op woensdag 18 februari is een bromfietscontrole gehouden op de Pieter de Hooghlaan en op het Bisonspoor met ondersteuning van het scooterteam. Er werden 13 proces-verbalen uitgeschreven voor het overschrijden van de constructiesnelheid (7x), technische mankementen (2x), het niet dragen van een helm tijdens het rijden (1x), het overschrijden van een doorgetrokken streep (1x) en een bekeuring werd uitgeschreven voor het rijden zonder een goed bevestigde verzekeringsplaat.