Time : 2:50:56 PM
Date : Thursday, February 19, 2004
Sender Name: assubel

Nationale hockeyploeg gaat in zee met assubel

Brussel, 19 februari 2004

De verzekeringsmaatschappij Assubel heeft een sponsorcontract gesloten met de nationale ploeg (veld)hockey. De overeenkomst, die geldt voor een periode van 1 jaar, neemt aanvang op 01/03/2004.

De nationale ploeg neemt in maart deel aan het olympische kwalificatietornooi van Madrid waar automatisch de 6 of 7 eerste ploegen zich plaatsen voor de Olympische Spelen van Athene 2004.

Samen met Delhaize, welke een belangrijke klant is van Assubel, zal de verzekeringsmaatschappij optreden als hoofdsponsor.

Via de business club Hockey 2000, met als slogan "Hockey leads to business" zal Assubel trachten zijn activiteiten verder te ontwikkelen. Vele decisionmakers zijn immers hockeyspelers of ouders van hockeyspelers. Deze club biedt tevens de mogelijkheid om producten en diensten voor te stellen aan mede-sponsors.

Sponsoring heeft een belangrijke plaats binnen de marketingstrategie van Assubel. De verzekeringsmaatschappij was in het verleden zeven jaar hoofdsponsor van de voetbalploeg Club-Brugge. Sinds oktober 2003 is Assubel ook sponsor van Racing Basketclub Antwerpen.

Renaud Rosseel
Commercieel Directeur
Tel. 02/214.72.57