Politie Zuid-Holland-Zuid

19/02 District Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

19-02-2004 - Persberichten District I

CONTROLE
DORDRECHT- Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten 27 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders die geen autogordel droegen. Ze hielden de controle op woensdag 18 februari 2004, op de Jacob van Heemskerckstraat, de Burgemeester de Raadtsingen, Papendrechtsestraat en de Blaauwweg. In totaal controleerden zij ongeveer 120 voertuigen.

MISHANDELING
DORDRECHT Een14-jarige, een 16-jarige jongen en een 17-jarige jongen, allen uit Dordrecht, zijn woensdag 18 februari aangehouden op verdenking van mishandeling van een 17-jarige Dordtenaar op 7 februari jl. Deze mishandeling vond plaats op het P.A. de Kokplein. De 17-jarige hield aan de mishandeling gekneusde ribben, een gescheurde lip en diverse andere kneuzingen over. De jongens zijn in verzekering gesteld.

VALS GELD
DORDRECHT Een 20-jarige man uit Litouwen zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdagmiddag 18 februari aangehouden omdat hij bij diverse bedrijven betaald had met vals geld. Drie bedrijven hebben aangifte gedaan. Bij zijn aanhouding had de man een vals briefje van 100 bij zich. Hij is in verzekering gesteld.

DRUGS GEVONDEN
DORDRECHT Woensdagavond 18 februari zijn bij controle van twee voertuigen op de A16 kleine hoeveelheden drugs aangetroffen. Bij de controle werd een speurhond verdovende middelen ingezet.