Heuvelrug, 10.00 uur

Utrecht 19-02-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Ernstige aanrijding

VEENENDAAL- Op de Goudvink vond woensdagmiddag een ernstige aanrijding plaats. Omstreeks 13.10 uur reed een 39-jarige vrouw uit Veenendaal over de Goudvink. Ze kreeg hier geen voorrang van de automobiliste, van een 58-jarige vrouw uit Veenendaal. Een aanrijding ontstond en de fietster raakte ernstig gewond. Een traumahelicopter werd ingezet en medisch personeel verzorgde het slachtoffer. De vrouw werd vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

Borsteldief

VEENENDAAL- Op woensdagmiddag werd een tandenborsteldief aangehouden. Omstreeks 14.15 uur verliet een 39-jarige man uit Veenendaal een winkel aan de Helling zonder vijf tandenborstels af te rekenen. De man werd aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

RHENEN- Op donderdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok teveel op achter het stuur zat. Omstreeks 01.30 uur controleerde de politie de 36-jarige automobilist uit Veenendaal op de Nieuwe Veenendaalseweg. Onderzoek wees uit dat de man alcohol had gedronken en hij blies op het bureau 345 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.