Ingezonden persbericht


Nokavision benoemd tot StreamServe Partner 2003

Capelle aan den IJssel, 19 februari 2004 StreamServe heeft op 2 februari 2004 Nokavision benoemd tot StreamServe Partner 2003. Een van de voornaamste redenen voor deze benoeming is de succesvolle manier waarop Nokavision de StreamServe software heeft gekoppeld aan het ERP-pakket van PeopleSoft (JD Edwards). Hiermee bewees Nokavision eens te meer de platformonafhankelijkheid van de StreamServe-software die, kort gezegd, documenten genereert uit vrijwel alle bronnen en deze in alle mogelijke bestandsformaten kan verwerken naar bijvoorbeeld printer, fax, e-mail of internet.

Ronald Kerkhof, Commercieel manager van Nokavision, ontving de prijs uit handen van Max Marinissen, General Manager Benelux van StreamServe, tijdens de StreamServe Partnerdag 'Building the Future'. Tijdens de partnerdag onderschreef Max Marinissen eens te meer het belang dat hij toekent aan de samenwerking met haar partners: "Goede partnerships zijn doorslaggevend bij het succesvol kunnen inspelen op de bestaande en nieuwe behoeftes van onze klanten. Met partners bouw je je toekomst".

Ronald Kerkhof, Commercieel manager van Nokavision is vereerd met de benoeming tot StreamServe Partner 2003: "Afgelopen jaar heeft een groot aantal van onze klanten StreamServe ingezet als communicatieplatform. Dat StreamServe ons tot partner van het jaar heeft benoemd, is iets waar wij zeer trots op zijn. Het is een erkenning van de goede samenwerking die wij hebben met onze klanten én met StreamServe."

De relatie tussen StreamServe en Nokavision ontstond 3,5 jaar geleden. Nokavision zocht een partner voor de realisatie van een onafhankelijke en flexibele oplossing voor outputmanagement, die voldeed aan de toenmalige en de mogelijke toekomstige eisen van klanten. Nokavision maakt een eenvoudige koppeling tussen StreamServe en PeopleSoft (JD Edwards) en heeft hiervoor een speciale interface ontwikkeld. De grote tevredenheid van Nokavision klanten over de StreamServe-implementatie en de gerealiseerde financiële resultaten vormen de basis voor de titel StreamServe Partner 2003.

Naast de titel StreamServe Partner 2003, gaat Nokavision profiteren van het gezamenlijk Marketing Development Fund van StreamServe voor 2004. Vanuit dit fund kunnen beide bedrijven gezamenlijke marketingactiviteiten ondernemen.


- einde persbericht -

Over Nokavision
Nokavision Software B.V. heeft zich gespecialiseerd in Output Management, Document Management en Application Connectivity. Voor Nokavision is het aansluiten van bedrijfsapplicaties op de meest moderne communicatietechnieken (zoals XML, HTML, SMS, WAP, EDI, PDF, maar ook print, fax, e-mail en digitaal archief) dagelijkse praktijk. Nokavision staat bekend om de korte doorlooptijd van opdrachten en haar excellente service. De oplossingen die Nokavision Software u biedt, zijn platform- en applicatieonafhankelijk en vragen geen aanpassing in uw business applicatie. Wij hebben een zeer ruime ervaring met PeopleSoft (JD Edwards) en logistieke omgevingen.

Nokavision is certified StreamServe-reseller, en verzorgt het gehele traject van installatie, implementatie, evenals helpdesk en support. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.nokavision.com, mailen naar info@nokavision.com of bellen met +31 (0)73-6408490.

Over StreamServe
StreamServe is leverancier van e-business communicatiesoftware. StreamServe stelt bedrijven in staat om de stroom van kritische bedrijfsinformatie tussen en met hun klanten, leveranciers, interne medewerkers en relaties te beheren, automatiseren en personaliseren. StreamServe is in 1995 opgericht in Zweden. In de afgelopen zeven jaar is het bedrijf sterk gegroeid en heeft nu kantoren in de Verenigde Staten, Singapore, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Finland, Denemarken, Spanje en Noorwegen. StreamServe heeft meer dan 4000 klanten in diverse branches, die zowel de 'oude' als de 'nieuwe' economie vertegenwoordigen. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met de grote bedrijfsapplicatieproducenten, zoals IBM, SAP, Oracle, IFS, Intentia, Baan, Unit 4 Agresso en Scala.

Meer informatie over StreamServe is te vinden op www.streamserve.com.