19/2 De Leijgraaf

Uden 19-02-2004

DISTRICT DE LEIJGRAAF

DRUGS AANGETROFFEN BIJ GEWELDDADIGE WINKELDIEF, Boekel

De politie heeft woensdagmiddag bij de aanhouding van een 29-jarige gewelddadige winkeldief uit Boekel drugs aangetroffen. De man probeerde kort daarvoor uit een supermarkt aan het Sint Agathaplein in zijn woonplaats een memoriestick weg te nemen. Hij werd daarbij betrapt door een 31-jarige medewerkster. Op dat moment begon de verdachte haar te schoppen, greep haar bij haar keel en bedreigde haar. Hij wist te ontkomen. De man werd korte tijd later op de Kastanjes in Boekel aangehouden. Hij bleek zes wikkels speed in zijn bezit te hebben. In zijn woning troffen agenten goederen aan, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

SNELHEIDSCONTROLE, Schaijk

Woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Zeelandsedreef in Schaijk vier automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 km/h.

BESTUURDER ONDER INVLOED VAST IN MODDER, Uden

Donderdagmorgenvroeg troffen agenten op de Klantstraat in Uden een 26-jarige automobilist uit die plaats aan, die zich met zijn auto had vastgereden in de modder. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.